1. Home
  2. Life
  3. Fitness
  4. Ukoliko želite električni bicikl razmislite o tome da klasični transformišete
Ukoliko želite električni bicikl razmislite o tome da klasični transformišete

Ukoliko želite električni bicikl razmislite o tome da klasični transformišete

3.01K
9
Podelite sa prijateljima:

Rubbee je uređaj koji pretvara bilo koji bicikl u električni. Pored toga, ne zahteva instalaciju, sistem baterija mu je modularan i nudi druge dodatne karakteristike koje ga čine veoma kompletnim i zanimljivim.

Nema potrebe da se zadnji točak zamenjuje drugim sa ugrađenim elektromotorom ili da se obavlja bilo koja druga operacija – jednostavno pričvrstite oslonac za stub sedišta i pokrenite ga.

Nema sumnje da je jedna od velikih atrakcija Rubee-a njegova lakoća sastavljanja i činjenica da se ne morate odreći nijedne komponente koju ste već sastavili da biste svoj bicikl pretvorili u električni.

Nije bitno da li je put, planina, šljunak ili obilazak. Takođe nije važno da li imate točkove od 20, 26, 27,5 ili 29 inča. Kakav god da je vaš bicikl, on je kompatibilan sa ovim kompletom za konverziju u eBike.

Još jedna od velikih prednosti ovog sistema je to što ima modularni sistem baterija.

Ovo omogućava kupcu da odabere performanse i domet koji su mu potrebni, uz mogućnost ugradnje dodatnih baterija za povećanje autonomije, brzine i snage. Pored toga, Rubbee je potpuno bežični, jer koristi senzor koji aktivira električnu pomoć čim vozač počne da pedalira.

Rubbee ima i druge veoma zanimljive karakteristike, kao što je regenerativna kočnica koja se aktivira okretanjem pedala unazad i koja omogućava punjenje baterije kada se bicikl kreće bez pedaliranja; na spustu, pri kočenju…

Kao i kod većine električnih bicikala na tržištu, on takođe omogućava različite nivoe pomoći. U ovom slučaju tri, iako će to zavisiti od broja instaliranih baterija.

Rubbee takođe uključuje kontrolu protiv klizanja tako da se snaga uređaja u potpunosti prenosi na točak preko rotora koji dolazi u kontakt sa zadnjom gumom. Na kraju, još jedna stvar u njegovu korist je to što uključuje mobilnu aplikaciju pomoću koje se kontrolišu parametri pomoći, prati status sistema i preuzimaju ažuriranja.

Rubbee je kompatibilan sa točkovima od 16 do 29 inča u prečniku i širinama od 0,5 do 2,5 inča. Takođe sa stubovima sedišta od 22 do 35 mm u prečniku i sa svim tipovima ramova, uključujući i one sa ugrađenim vešanjem.

Rubbee se može kupiti na raznim onlajn platformama, uključujući Amazon, kao i u zvaničnoj prodavnici brenda. Njegova preporučena cena je 579 evra, plus 99 evra za svaki dodatni baterijski modul koji želite da kupite.

AutoRepublika

(3011)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

9 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
s mile

Pre dve god sam se baš zagrejao da stari bajs nadogradim sa E pogonom, raspritivao se ko radi, koje su prednosti raznih izvedbi. Ali, s obzirom da mi uglavnom služi za vežbanje, održavanje kondicije, jednostavno odustadog od toga. Tada je cena bila oko 800eur, za valjano dobru bateriju.

moron

Ovaj sistem dosta troši zadnju gumu, bojim se.

s mile

kiša, blato, baš me interesuje kako se ponaša u tim uslovima

ovo je brzi, plug and play sistem, ali ima svoju cenu…

BB

😜
Pa sve zavisi da li čaša do pola puna ili do pola prazna …
Svaki sistem ima svoje prednosti i mane, a ovično ga kupuješ ako možeš da ga iskoristiš…

igi

Ima i za 300$, za one koji se rano prijave
https://www.livall-pikaboost.com/pikaboost/index.html

moron

Ovo rešenje ne može da se koristi na bajsevima koji pozadi imaju blatobran ili pak treger.

igi

Blatobran postaviš iznad ovog motorčića.

'79 DeVille

Skupo, ruzno, i neprakticno.
Mislim da je dodatak na prednji tocak bolji nacin za konverziju, a svakako e-bike je jedino pravo resenje.

Marijan

Poz, imam bas ovaj kineski motor na bicikli https://robaizkine.com/product/electric-bike-conversion-kit/ cuo sam, izmedju ostalog i na SAT-u, da novim zakonom koji obuhvata ove elektro trotinete sve na struju sto nema deklaraciju biti zabranjeno samim tim i ovaj moj bicikl? da li neko zna nesto vise?