1. Home
  2. Sajmovi
  3. Ekološki teroristi napali i oštetili vozila Ferrarija na sajmu u Parizu
Ekološki teroristi napali i oštetili vozila Ferrarija na sajmu u Parizu
7

Ekološki teroristi napali i oštetili vozila Ferrarija na sajmu u Parizu

405
7
Podelite sa prijateljima:

Nasilnička grupa koja sebe naziva „Istrebljenje-Pobuna“, iskoristila je ovogodišnji Salon automobila u Parizu kako bi na krajnje nedoličan način skrenula pažnju na sebe. U „genijalnoj“ akciji su oštetili vozila marke Ferrari koja su bila izložena na taj način što su karoseriju isprskali sprejem koji sadrži supstancu crne boje.

Pripadnici ove militantne organizacije, koja sebe inače smatra (parodije li!) ekološkom grupom je već u prošlosti imala zabeležene slučajeve nasrtaja na „neprijatelja na četiri točka“ kada su ispuštali vazduh iz guma krosovera parkiranih na ulici, juče su tako izazvali novi incident kada su u hali 4 pariskog kompleksa urnisali flotu izloženih Ferrarija.

Nakon što su crnom supstancom „okadili“ Ferrari 430 16M, 360 Challenge Stradale i model Mondial, lepkom su svoje šake pričvrstili za karoseriju ovih vozila, objašnjavajući da su to učinili „kako bi iskazali osudu industrije koja generiše silnu pretnju po životnu sredinu, dok pride pokušava da izmeni imidž promocijom zelenih vozila, koja ipak i dalje promovišu lični automobil kao sredstvo prevoza sutrašnjice“, kako su pojasnili na svom nalogu na društvenoj mreži Twitter.

Štand o kom pričamo je podrazumevao plaćenu pristupnicu u iznosu od 5 evra. Sav tako prikupljen prihod je doniran fondaciji koja je za cilj imala i ima pomoć deci i odraslima sa smetnjama u razvoju. Ono što svedoci govori ide u prilog tome da su aktivisti, zapravo teroristi, platili traženu sumu pre nego što su pristupli izložbenoj postavci. U ovom trenutku, kako prenose galski mediji, nije jasno da li su siledžije bile upoznate s tim da je Ferrarijev štand imao i plemenitu namenu, ali caradisiac je izvestio da je na osnovu razgovora s jednim od prestupnika, ipak njima bilo poznato da štand ima i humanitarnu notu.

Kako bilo, teroristi su pohapšeni, dok su vlasnici vozila marki Ferrari tokom noći evakuisali vozila. U ovom trenutku nema pouzdane procene štete, dok su nasilnici izjavili da je lepak lako oprati, baš kao i supstancu koju su naneli na vozila. Međutim, novinari s lica mesta izveštavaju da na oko, to ne izgleda tako bezazleno kako bezočnici pokušavaju da predstave.

Ovaj događaj je usledio samo dva dana nakon što su pripadnici slične terorističke organizacije „Naučnici – Pobuna“ preduzeli sličnu akciju u Porsche paviljonu kada su se supstancom prilepili za zemlju u blizini vozila, ističući veoma slične stavove. Francuska štampa naglašava da niko nije primenio silu u odnosu na deklarisane siledžije.

AutoRepublika

(405)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

7 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Matija

Vreme je da se Italijani obrate Mafiji za saradnju! 🙂 Zalepili ruke za karoseriju? Nema problema – odseci ruke!

Uzgredna informacija: poznata nemacka pliticarka, Sara Wagenknecht, donedavno je bila vodja „Linke partije“, javno je proglasila Zelenu partiju „najopasnijom partijom u Bundestagu (skupstini)“! Clanak je ovde:

https://www.tagesschau.de/inland/wagenknecht-gruene-101.html

Potpuno se slazem sa njenim misljenjem! Zeleni su banda glupana i idiota koji su sabotirali sve akcije izgradnje eko-energije u Nemackoj!!! Zahvaljujuci demokratskom sistemu koji nema odbranu od idiota i zahvaljujuci neodlucnim vodjama drugih partija.

Yrraf

Zeleni su ti evropska ispostava CIA. Imaju samo jedan cilj, s*ebati nemački energetski sistem a samim tim i privredu i Evropu kao globalnog ekonomskog i političkog igrača i tako ostaviti put SAD da se postave blokovski prema Kini kao glavni „zaštitnik“ zapada. Nivo retardiranosti njihove politike ne može da se objasni mentalnom zaostalošću, naprosto mora da iza svega stoji dobro isplanirana sabotaža Nemačke. Ako sve ovo rade sa predubeđenjem da rade dobru stvar, onda su medicinski fenomen.

BB

Baš tako, uzmu dobar cilj (u ekologiji nema ništa loše) i ukradu mu odentitet i onda od njega naprave đavolju rabotu… Mada nije prvi put u istoriji da uzmu nešto pozitivno i naprave zlonod njega…

Matija

Njihov pravi cilj nije ekologija – vec samoreklama, cisto izivljavanje!

Matija

„s*ebati nemački energetski sistem a samim tim i privredu i Evropu…“ – ovaj cilj su vec uspesno obavili, zahvaljujuci njima eko-struja ne pokriva ni 50% potreba Nemacke a zavisnost od fosilnih goriva je nesmanjena! Za divno cudo samo jedna politicarka, Sara Wagenknecht, bivsi sef Linke partije, usudila se da podigne svoj glas protiv Zelenih. Najostrijim i najpogrdnijim recima okarakterisala je Zelene kao najopasniju partiju u Nemackoj! Tekst je ovde: https://www.tagesschau.de/inland/wagenknecht-gruene-101.html Znacenje „Linke partija“ doslovno „Leva partija“, partija koja sebe smatra progresivnijom od SPD, socijalista. Jedan od tadasnjih lidera SPDa, Oskar Lafonten, u znak protesta zbog bombardovanja Srbije napustio je SPD!… Pročitaj više »

Izmenjeno 1 godina pre od strane Matija
moron

Kreteni neopevani …

moron

😊