1. Home
  2. Vesti
  3. Preduzeće koje će sklapati Moskvič započelo s formiranjem distributivne mreže
Preduzeće koje će sklapati Moskvič započelo s formiranjem distributivne mreže
5

Preduzeće koje će sklapati Moskvič započelo s formiranjem distributivne mreže

482
5
Podelite sa prijateljima:

Moskovska fabrika automobila Moskvič (Moscow Automobile Plant Moskvič) kao pravni sledbenik bivšeg društva koje je bilo zaduženo za montažu vozila marke Renault, je pokrenulo konkurs za izbor kompanija zainterosovanih za sticanje statusa zvaničnog dilera.

U ovom trenutku je izbor aktuelan samo na teritoriji 23 najveća grada Ruske Federacije, a koja su to mesta u pitanju, može se propratiti na novouspostavljenom sajtu Moskviča. Fabrika će izabrati partnerske kompanije koje će u spektru delatnosti obavljati i funkciju prodaje i servisiranja četvorotočkaša s Moskvičevim nalepnicama. Jedan od obavezujućih uslova koje je postavio novi proizvođač tiče se spremnosti za uspostavljanje infrastrukture za električna vozila. Procedura prijava zainteresovanih entiteta će biti otvorena do 21. oktobra.

Avaj, i dalje smo uskraćeni za informacije o svim vozilima koja će se u prvom naletu naći na tržištu pod Moskvičevim imenom. Tokom potpisivanja ugovora o saradnji, koji je kompanija letos potpisala s Kamazom, dobili smo grubi uvid u buduću paletu vozila, a ona se u potpunosti sastojala od kineskih vozila marke JAC, kako onih s benzinskim, tako i onih s električnim motorima.

Inicijalno i „nehotice“ iznete informacije informacije o sklapanju JAC-ovih modela od strane Moskviča, su kasnije opovrgnute, ali još uvek nema drugih poznatih kandidata. Na ovaj ili onaj način, kada pričamo o moskovskoj fabrici, u početku govorimo o takozvanoj „šrafciger industriji“ (SKD), a koristeći ovu tehnologiju, možete savladati proizvodnju gotovo svakog automobila. Pojedinosti s ovim u vezi, i to one zvanične, bi trebalo da se pojave pre kraja godine.

AutoRepublika

(482)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Tradicija

Samo se nadam da neće imati u ponudi ove nove zveri sa tri klipa.

djuro pucar

Vozice oni kao Kubanci, Mercedes sa ladinim motorom, a na 10k im radis generalnu.

BB

Bar će imati šta sipati u njih 😜

Renault Terminator

Za sada mijenjaju Bembare,Mečke i Audije za Kineska vozila i to masovno,odriču ih se bez problema😎..

Renault Terminator

Voziće se raja u Rusiji avionima,dok ćemo mi u Evropi da gonimo trotinet…ali ne električni,nego na guzni pogon😎
https://youtu.be/dFFxeQiCjOg