1. Home
  2. Life
  3. Bezbednost
  4. Problemi s kvalitetom Audija (Q3) u Americi
Problemi s kvalitetom Audija (Q3) u Americi

Problemi s kvalitetom Audija (Q3) u Americi

382
4
Podelite sa prijateljima:

Nacionalna uprava za bezbednost saobraćaja na autoputu (NHTSA) i proizvođač automobila Audi pokrenuli su opoziv modela Q3 u Sjedinjenim Državama.

Postoji mogućnost da je odzračna cev u rezervoaru za gorivo oštećena prilikom postavljanja istog. Unutrašnja odzračna cev je možda oštećena oštrim ivicama na alatima za hvatanje koji se koriste za sklapanje komponenti rezervoara.

Ako je cev za ventilaciju oštećena, gorivo može ući u ovu cev i podići se do poklopca goriva zbog pritiska u rezervoaru za gorivo. Otvaranje poklopca za gorivo može dovesti do curenja goriva iz grla za punjenje, povećavajući rizik od povreda.

Unutrašnja ventilaciona cev se proverava da li je oštećena pritiskom u rezervoaru. Ako gorivo curi iz grla za punjenje, rezervoar za gorivo i kanister će biti zamenjeni. Opoziv se može naći u NHTSA pod brojem predmeta 22V-673. Nema opoziva za Nemačku.

Opozivom je obuhvaćeno 13.004 primerka Q3 koji su proizvedeni između 21. oktobra 2020. i 4. juna ove godine.

AutoRepublika

(382)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
TheStig

„Endless money pit“ i „Stay away from this pile of junk if you value your money“. Legendarni Scotty je uvijek bio u pravu.

moron

Isti problem sam imao na Ladi Nivi i odredio sam sam „lični opoziv“ 😃

moron

Ne, ne, nije to ta priča 😊 Priča sa fabrički priklještenom crevu oduška je samo jedno u nizu „korisničkih iskustava“ … A moja je „malo trošila“ samo u početku, u periodu dok na karburatoru fabrički nije bio dovoljno stegnut poklopac vakuum membrane, koja je bila deo „mehanizma“ za otvaranje drugog leptira na dvogrlom karburatoru ( koji je trebalo da počne da se otvara „pod punim gasom“ u nešto višim obrtajima ). A to sam primetio tokom same razrade, da nekako nema očekivanog poleta pri forsiranom ubrzanju i da gubi dah kada se zavrti. Pa sam počeo sam da tražim „ispod… Pročitaj više »