1. Home
  2. Life
  3. Fitness
  4. Da li postoji solidan električni bicikl koji košta manje od 500 evra?
Da li postoji solidan električni bicikl koji košta manje od 500 evra?

Da li postoji solidan električni bicikl koji košta manje od 500 evra?

3.84K
56
Podelite sa prijateljima:

Pronaći dobar električni bicikl za manje od 1.000 evra danas je težak zadatak. Međutim, Onebot S2 nudi nekoliko argumenata u svoju korist koji ga čine ozbiljnom opcijom.

Kad god se pokuša sa novim prevoznim sredstvom, neophodan je period adaptacije u kojem se pronalaze prednosti i nedostaci koji se možda nisu očekivali. Iz tog razloga, u mnogim prilikama je najbolje isprobati nešto pristupačno što nam omogućava da ne zažalimo preterano zbog kupovine koja možda ne ispunjava naša očekivanja.

U drugim prilikama jednostavno želimo nešto što nas ne košta novca što nemamo ili što želimo da potrošimo na druge stvari, ali što savršeno ispunjava svoju funkciju. Pa, Onebot S2 je električni bicikl dizajniran da besprekorno zadovolji ova dva uslova.

Istina je da, na prvi pogled, Onebot S2 može razočarati one koji traže ozbiljan bicikl. Njegova estetika se može pomešati sa estetikom igračke bicikla, ali ništa nije dalje od stvarnosti.

Bez obzira na svoje boje, Onebot S2 se ističe svojom kompaktnošću, kapacitetom preklapanja (okvir, pedale i drška), svojom ograničenom težinom (17,6 kilograma) i, pre svega, konkurentnom cenom.

Sa svim ovim kvalitetima, idealan je za ljude sa malo prostora za skladištenje kod kuće ili koji kombinuju upotrebu bicikla sa javnim prevozom. Ali ovaj eBike je mnogo više od toga.

Zabavnog izgleda, ima okvir od magnezijuma za avione koji smanjuje težinu aluminijumskog ekvivalenta za 30%. Pored toga, robustan je, jer je bio podvrgnut vibracijama od 300.000 ciklusa tokom razvojnih testova. Njegovi neprobojni točkovi od 14 inča takođe pomažu u postizanju ove robusnosti.

Što se tiče komponenti, Onebot S2 ima elektromotor smešten u zadnjem delu nominalne snage 250 W i maksimalne snage 400 W koja mu omogućava da dostigne maksimalnu brzinu od 25 km/h za samo 3,2 sekunde.

Baterija, kapaciteta 216 kWh, obezbeđuje maksimalnu autonomiju od 50 kilometara kada je potpuno napunjena. Pored toga, Onebot S2 nudi tri režima vožnje: Fitness – za prevazilaženje električne pomoći, Long ride (Duga vožnja) – za pomoć samo pri pedaliranju i Casual – koji pokreće eBike bez potrebe za pedaliranjem.

Onebot nudi svoj S2 u dve boje preko platforme Indiegogo po ceni od 499 dolara (oko 487 evra) i počeće da se isporučuje od septembra ove godine.

AutoRepublika

(3841)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

56 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Jeste malo smešan.
Nešto mi neverovatno da baterija ovog kapaciteta može da „potraje “ 50 km.

Renault Terminator

Pretpostavljam da si vozio klince na bajsu…a jesi li vozio mačora😁?
Ovaj moj se navadio na bajs hoće da se voza,nije htio u početku ali sad se penje sam na bajs🤣..
https://youtu.be/a2VTEqMXpf8
https://youtu.be/Avb4Je_0Hk8
https://youtu.be/SeIE-heITfc
https://youtu.be/O_txp1BnJmY
https://youtu.be/hYvCBMW8p5A
https://youtu.be/vB32Vqufjdo
comment image

moron

Lep mačor 😊
A prvi put ovo vidim, da se mačka vozi na bajsu … 😊

Renault Terminator

Ne mogu više da vozim sam bajs,mjauče kao lud kada vidi da se spremam na vožnju.Onda nas dva na bajs i udri..žena taman sredi kuću na miru🤣
Imam sad balast od nekih 6-6,5kg🙃.Mačak ima 5.5kg i ova korpa ima 1kg sigurno.
Po tri sata vozimo bajs i ne dosadi mu,lud mačak 100 na sat🤣…a ni vlasnik nije ništa normalniji😂

Izmenjeno 1 godina pre od strane Renault Terminator
BB

Baterija ovog kapaciteta je dovoljna da se ode u Moskvu biciklom i to preko prijateljskih zemalja 🤣😂.

216kWh, svaka čast al’ su je spakovali 😄
A i ram od magnezijuma (po ovoj cijeni, vam garantuje da nećete nedostatak istog i grčeve u mišićima (čiji nedostatak upravo to uzrokuje) 🤣😂

moron

Da, i mene je ono „k“ najpre zbunilo, ali sam ga uskoro shvatio kao očitu omašku 😊

Iznogud Časni

Imaš onaj sajt banggood i tamo brate mili bicikala ispod 1000€ koliko hoćeš. Ima u drecathlonu za 900 takodje sklopljivi, 250w, daje dobar impuls ,20 incni. Baterija je oko 500 ciklusa punjenja ili 2 godine, a rezervna košta od 200€ pa naviše, ovisno o modela. Ovi iz banggooda su dostava iz češke ili poljske.

moron

Daj link za taj bajs iz Decathlona

J4ZZ3R

Kupio sam bratancu koji ima 12 godina baš ovaj model i pre par dana sam išao sa njim do frizerskog salona koji ima najbolji pogled na Lovćen u Budvi. Bicikl kao bicikl je korektan, više mi je za decu ili fensi gospođe, odnosno baš mršave muškarce. Mojih 104kg je lepo gurao, ali to ne može da se poredi sa kvalitetnim YAMAHA električnim motorom kakav sam probao skorp na jednođ HAIBIKE SDURO 7.0 modelu. Mislim da je potrošio pola baterije za 10+ km E sad ovaj iz Decathlona je 5 puta jeftiniji od Haibikea,( ja ga uzeo na lraju sezone za… Pročitaj više »

Iznogud Časni

4000eura…aj bjez tamo.
104 kile? smrsaj malo, koji ce ti moj toliko kila 😀
gledaj Milan strongman da ti da savjete kako da smrsavis i eto.
evo uzmi ovog https://www.ebay.de/itm/403312924693?chn=ps&norover=1&mkevt=1&mkrid=7071533165376683&mkcid=2&itemid=403312924693&targetid=4582627049753648&device=c&mktype=&googleloc=&poi=&campaignid=376712746&mkgroupid=1264439088661572&rlsatarget=pla-4582627049753648&abcId=9300540&merchantid=87778&msclkid=08c6552905ed19709f9237ddab4552d9
ali idalje prebacuje moj budzet, a ima i prevelike gume, ne stane u kladu.

Izmenjeno 1 godina pre od strane Iznogud Časni
moron

Lep bajs

Iznogud Časni

Evo dodatak onoj prici od neki dan: znaci u autu goriva jedno 7?litara, naspem do čepa 45 litara. Po specifikacijama rezervoar je nekih 42 litre, kompjuter u eng.modu pokazuje 40.4 litre. Ko je tu lud? Dodatak: kompjuter pokazuje potrošnju od 3.7 do 4.3 litre na 100, prijedjem 500km i napunim do čepa , 25 litara. Ko je tu lud?

moron

„Brate“, kupi Daciu ECO-G i „Bog da te vidi“ … Počeće da ti pravi pare 😊😊😊

Iznogud Časni

Što u navodnicima. Jesil gledao Djurologiju? Kad priča ono: kako se kaže e jesi, kupio si? Kaže se: jesi k…c. kako se kaže hoćeš, to ćeš kupit? Kaže se : kupices k…c . A kako se kaže neću? Kad se žena neka iz publike javi i veli, hoću k…c!
P.s.
Poslije on njoj viče, gospodjo, zar je tolika kriza 🤪

Izmenjeno 1 godina pre od strane Iznogud Časni
Dragan

To đubre iz Dekatlona… Ne želim da komentarišem. A Banggud – sam bog zna šta će da ti stigne i kako ćeš posle da ga popravljaš i sređuješ.

Iznogud Časni

A nisu ti neki argumenti. Daj malo detaljnije. Za 500 do 700€ sta stigne da stigne.

Dragan

E jbg – šta stigne da stigne. Ne može tako da se posmatra život – naročito kad je 700 evra u pitanju. Nekome je to malo, meni je mnogo.

Iznogud Časni

Pa sta mu fali?

J4ZZ3R

Je li ti to govoriš o Decathlonu generalno ili baš o ovom modelu?

Dragan

O Decathlonu generalno. A bicikl moram da vidim lično uživo, bilo električni ili običan, pošto sam se opekao više puta. A i to nije nikakva garancija dok ga ne poteraš na malo duži put – bar nekoliko kilometara. Još mi je malo sumnjiva ova priča o magnezijumskom ramu. I cena – ovo je cena ako sam dobro razumeo u inostranstvu, bez carine i PDV-a kad se uveze u Srbiju. A konkretno ovaj model iz teksta – ti mali točkovi nisu baš pogodni za naše puteve ili trotoare. Tu je i pitanje nosivosti. Ako čovek od 100 kg sedne na njega,… Pročitaj više »

Iznogud Časni

Garancija ko na BMW , dvije godine! Baterija 500 ciklusa. Rezervna 209€. Eto Hasan ga je vozio, ja malo u dućanu. Po meni bi. To trebalo da košta 600€ Maks. Sjetim se uvijek onoga: oni kupuju na kontejnere po kg. Lik (Srbin) meni nudi u dućanu (stadler) da ja dodjem zamaskiran (maska i kapa) oni će kao izbacit bajk iz sistema ducana a ja da ga uzmem i izvezem, alarm neće svirat. Ili ako hoces na kućnu adresu da ti ga dostavimo. U pola cijene za 700€. Sto rece komsija, srpska posla. Rekoh, dottore je čovjek, drug i komunista! Jel… Pročitaj više »

moron

209 evra za novu bateriju je korektna cena danas

J4ZZ3R

Za Decathlon generalno nisi u pravu, jer oni bukvalno demokratizuju biciklizam više od bilo kog drugog… Njihov Triban 500 drumski bicikl je godinama best buy u svetu drumskih bicikala itd itd

Rikošet

https://www.youtube.com/watch?v=kVp_ppkk-sk

Sreća pa se prvo zadimi inače bi bilo „Đole nemoj samo :)“

A šta ga znam, za starije ljude je ovo valjda super.

Nema se više energije kao kad si mlad, a prevoz ti treba…

Dok za mladog čovjeka mi se čini nepotrebnim, imaš noge radi nešto sa njima ionako većina sjedi pokraj računara danas i ždere grickalice, još da im i struja pogoni bicikl pa atrofiraće im tijelo skroz…

Iznogud Časni

Uh sto gori dildo, grom te vidio. Pa sta je ovo?!

Rikošet

To ti je novi način da ti koža nogu bude kao „mačija guza“ a da se ne depiliraš 🙂

igi

Dobro je i za mlade, postoje neke deonice (npr. kroz grad) koje su dosadne, ili treba da čuvaš snagu za povratak nazad iz dobre vožnje – ovako cepaš do maksimuma i nazad kući na elektro pogon.

Rikošet

Ne sumnjam, valjda sam ja predugo vozio bicikl pomoću pedala pa ne mogu da shvatim te energetske padove koje imaju sadašnji mladi…

BB

I nije imao pojma koliko energije ima među nogama 🤣😂
Vidi se original baterija nazad, koja vjerovatno ne radi pa je pravio sam od laptop članaka koji nisu za teška opterećenja. Ovakva kutija je i kod mene i može se skinuti sa bicikla, to je trebao i uraditi dok se nije rasplamsalo da ne gori bajk… Ali bitnije je imati dobar video 🤣

Rikošet

Slušaj uvijek će biti onih koji vjeruju i onih koji sumnjaju u ono što vide i to je valjda normalno, kao što nam i oči nisu svima iste boje… Za mene je poenta videa u intezitetu vatre, koju izaziva zapaljena baterija, a da li je izvana greškom, nemjerom ili je slučajnost manje bitno. Reakcija je burna, a baterija blizu mjesta gdje nam je muški ponos… https://www.youtube.com/shorts/7HF__zBi1Co Ako se zapali sam od sebe električni automobil što se ne bi mogao zapaliti i bicikl? To je moj predlog za neku novu filozofsku raspravu sa društvom. Naime, treba se navikavati da će nam… Pročitaj više »

Izmenjeno 1 godina pre od strane Rikošet
J4ZZ3R

Ne bih se složio za tu priču o „nepotrebnom“. Ja volim biciklom da obilazim nova mesta, predele… Da li je bolje da umesto 50 km pređem 100 km uz isti uloženi rad? Ili, advokat sam, bankar sam, radim u kancelariji, da li je bolje da se ja znojim ma običnođ biciklu ili da kao gospodin dok radim i posećujem ljude koristim asistenciju i to maksimalnu kako bi ti košulja ostala suva ili treba baš da smrdiš na sudu, na poslovnom sastanku itd. Takođe čak i za rekreaciju je li bolje da odem od Budve do Cavtata na ručak ili je… Pročitaj više »

Rikošet

A brate tom računicom je najbolje uzeti skuter pa se ne znojiti nikako… Šta je znam jel bolje ja samo kažem da nam djeca leže pokraj računara, a da ja u njihovim godinama nisam imao električni bicikl već Pony i da sam svijet obišao okrećući pedale svojim nogama. Kad ostariš kalkulišeš u svemu pa i s biciklom. Neka vozi ko šta voli nisam protiv, ja samo ne vidim smisla u tome što je od jednostavnog prevoznog sredstva bicikl postao skupi električni dvotočkaš… Inače sve smo zakoplikovali u životu pa zato umjesto prirodnog znoja imamo sve više neprirodnog stresa…

J4ZZ3R

Nije bolje skuter, jer sa e biciklom možeš u povratku da se znojiš i valjda je to poenta
Ja samo kažem da električni bicikl sem povećane težine i amortizacije baterije nema nekih drugih mana u odnosu na običan bicikl, pogotovu ne za nekog ko želi da se rekreira….

Rikošet

Kako god bicikl ostaje jedno od najboljih prevoznih sredstava za rekraciju i zabavu i tu se slažemo… Svaka varijacija ima određenu ciljnu grupu kupaca, pa i električni bicikli. Meni on ima najviše smisla za starije ljude i tu mi se čini kao odlična opcija da oni ostanu pokretu iako im je snaga na izmaku… Što se tiče mana razmisli da li bi tu mogao da uvrstiš njihovu cijenu (nisu jeftini kao klasični bicikli sa dva točka, čeličnim ramom i par brzina, koji se kreću kako tako), odnosno rizik od krađe, tačnije potrebu da ti kao vlasnik uložiš više energije i… Pročitaj više »

BB

Pa mislim da te proklamovane slobode u drugim sistemima u stvarnosti nisu puno odmakle od naše diktature, pitati Đokovića a evo i neki fudbaleri se javljaju sa Holandskh ulica.
Isto kao i bicikl, svako uređenje ima svoje prednosti i mane i ne bih ni za jedno stavio ruku u vatru…

Rikošet

Ako ništa gore imaš puno više električnih na ulici pa je manja šansa da tvoj ukradu 🙂

I da mislima sam bio u Danskoj kada sam pisao o ovoj biciklističkoj slobodi… Ne znam možda se i gore kradu, ali meni se učinila zemljom snova po biciklističkom pitanju…

Izmenjeno 1 godina pre od strane Rikošet
moron

Od negde 2003 do 2015. meni je u BG ukradeno 7 bicikala. Dakle, poslednjih 7 godina nisam imao kradju bajsa … Inače, 2013. godina mi je baš bila teška, tada su mi ukradena 3 bajsa, 2 u proleće i jedan u jesen. Dva komada Polare Mirage Pro i jedan Capriolo trekking. Taj poslednji, 2015. ( takodje Polar Mirage PRO ), toga mi je bilo najžalije, jer je bio bukvalno nov ( kupljen posle prethodne kradje istoimenog ) i dodatno sredjen i opremljen za moju dušu. Baš maksimalno personalizovan. Vodio sam inače računa da ga nigde ne ostavljam “na ulici”. I… Pročitaj više »

BB

Ja sam stao na 4 ukradena… Na najboljem sam ispao takav majmun… Komšija veli, jesi li vidio onaj kineski bicikl u Boski? I odemo ja i rođak. Svežemo ganc novo Monti bajk i Pony krš jedan za drugi oko stuba za zastave. Otišli na treći sprat, očekivali čudo od bicikla, lad ono bio onaj teški što je imao kočnice na povlačenje poluga, razočarani silazimo dolje i nalazimo još jedno razočarenje, odsjekli sajlu i odvezli Monti bajk a krš Pony ostavili. I dan danas sam bijesan na komšiju 😡

Iznogud Časni

Izgubis biciklo dobiješ moku, jedino ja ništa ne dobijam. Što bi rekao onaj u vicu, hajde da se organiziramo ja već treći put pusim….😜🤪☕

Izmenjeno 1 godina pre od strane Iznogud Časni
BB

Eto vidiš kako život ide gore dolje… Ali čekao sam više od 30 godina 😉

Iznogud Časni

Sad ćeš dole….brzina slobodnog pada, a gore kad ideš ko Sizif. Čovjek ima osjećaj da je ko onaj balegar, skupi govance, tiska ga uzbrdo i onda govance postane veliko i krene unazad preko čovjeka. To ti je život. Slikovitije nemrem prikazat.🤪🤷😁

BB

Slikovotije ne može 👍
Najbolje poređenje

Dragan

Pogledajte koliko košta običan bicikl „domaćeg“ proizvođača – ima ih nekoliko – mada svi sklapaju kinesko đubre, tako da nema priče o nekoj proizvodnji. Uvaljuju najšugavije kočnice koje ne mogu da se podese NIKAD. Ajde što slabo koče, nego stalno kače točak. O šugavim jeftinim diskovima da ne pričam – ne zalećite se na tu priču. Bolje najgore obične kočnice nego jeftini diskovi. Muka neopisiva. I sad imamo pitanje – ELEKTRIČNI ispod 500 evra?

Iznogud Časni

Pa daj primjer nečeg sto valja po prihvatljivoj cijeni.

J4ZZ3R

Canyon Pathlite On 5.0 za 2400 eur ili Roadlite On 6 za 2800 eur … A ja ću ako Bog da gospođi da kupim Specialized Turbo Vado 4.0

J4ZZ3R

Evo jedna lepa obična vožnja od prekjuče, običan fitness bicikl

https://www.relive.cc/view/vwq1B9mNWBv

Iznogud Časni

to je dobro

Iznogud Časni

ma odakle meni te pare da dam za biciklo? grrr, citas li ti naslove ? 😀

Iznogud Časni

posto se nemremo dogovorit, razumiješ ti mene, Vako ćemo,daj ti meni 2800eura a ja ću sebi biciklo već naći. Jel valja?😜🥰

Dragan

Nemam odgovor – uglavnom za 500 evra nema ništa što valja. Ja planiram već godinama da kupim iole pristojan električni bicikl sa minimum 26 točkovima, ali cene mi nikako ne odgovaraju. I tako odlažem do nekih boljih vremena, mada kako vidim za godinu dana će klasičan bicikl biti skuplji od Golfa četvorke. 🙂 Ima polovnih, ali tu se mnogi opeku zbog baterija. I tu sam priču prošao. Neću mnogo da pametujem, pošto me ljudi često ispljuju iako bih ja prvi voleo da imam iole pristojan el. bicikl.

Iznogud Časni

E, pa to je to!

S mile

Skoro dobih fotku na viber.
Dvojica biciklista voze kroz prirodu.

Jedan sa elektro bajsom, drugi na sopstven pogon.

Onaj na sopstven pogon zamislja pivsku kriglu.
A ovaj sa elektro pogonom, zamislja utičnicu za struju 🤣😂🤣

J4ZZ3R

Videh to, ali imas sad minijaturne Mahle elektropakete koji dodaju samo 3 4kg mase običnom biciklu…kad nemaš bateriju koristiš ga kao običan

igi

Pa i taj sa elektro pogonom može normalno da pedala. Bzv.

Merkurac

Kako smo došli do toga da se 500 evra za bajs smatra povoljnim???? Pa sve i da je na struju (to tek ne znam šta će mi – em težak ko đavo (meni je i Poni težak da se razumemo), em kratko traje baterija, em kad se zapali gori sve – dakle nije da ga ostaviš u stanu). Ja sam očigledno ostao u nekom starom vremenu kada je i 100 evra bio neki gornji maksimum. Bajsevi se, kao što znamo, lako kradu. Samim tim besmisleno je potrošiti puno na njih. Lično vozim Rog Poni iz 1969 godine (4 godine stariji… Pročitaj više »

Izmenjeno 1 godina pre od strane Merkurac