1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Ferrari Monza SP2 dobija tretman Mansory
Ferrari Monza SP2 dobija tretman Mansory

Ferrari Monza SP2 dobija tretman Mansory

120
0
Podelite sa prijateljima:

Mansory nije baš poznat po svojoj uzdržanosti, ali ovaj Ferrari Monza SP2 bi mogao da promeni to mišljenje. Mansory ga koristi da demonstrira svoj novi program Bespoke koji ima za cilj da ponudi potpune i opsežne mogućnosti prilagođavanja čak i vozilima koja se proizvode u malim serijama. U narednim redovima prezentovaćemo detalje zašto je ovaj tretman remek delo.

Četiri glavne oblasti prilagođavanja su fokus Mansory Bespoke-a uključujući dizajn, točkove, performanse i enterijer. Sva četiri aspekta dizajna su modifikovana u odnosu na Monza SP2 prikazanu ovde. Mansory kaže da kupci mogu da izaberu bilo koju pojedinačnu oblast, njihovu kombinaciju ili sve četiri. Mogućnosti izgledaju beskrajne.

Ovaj automobil ima novu prednju ivicu koja bi se odmah istakla među gomilom Monzi. Zadnji deo je takođe modifikovan da bi mogao da primi novi difuzor. Oba tretmana su izvdena sa ugljeničnim vlaknima. Ta tamna boja je istaknuta brojnim drugim tamnim detaljima na karoseriji.

Prvo, crna dvostruka traka prolazi od jednog blatobrana do drugog preko haube. Zatim je vlasnik precizirao da žele da i leteći podupirač sa vozačeve strane bude crn. Lepo naglašava unutrašnjost fokusiranu na vozača koja ima novo crno sedište koje potpuno paše automobilu. Suptilni mali crveni detalji se lepo vezuju za tamne kapice ogledala.

Novi jednodelni ultra-laki točkovi „YT.5 Air“ se nalaze u svakom uglu podržani novopodešenim vešanjem. Mansory je dodao i crvene vrhove izduva pozadi i oni prenose zvuk iz takođe unapređenog V12 motora iz Ferrarija.

Novi usis vazduha i izduvni sistem sa slobodnijim protokom obezbeđuju malo povećanje snage sa standardnih 809 konjskih snaga (595 kW) na 840 „konja“ (618 kW). To nije veliko povećanje, ali je dovoljno da ovaj automobil bude superiorniji od Monze SP2.

Mansory možda ima reputaciju ekstravagancije, ali ova vrsta prigušenog stila nas je impresionirala. Monza bilo koje vrste će privući pažnju i skrenuti pažnju svuda gde biste mogli da odete, ali ovakva će okrenuti glave drugim vlasnicima Monze, a to je prilično posebno.

AutoRepublika

(120)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments