1. Home
  2. Video
  3. Kolabirao nedavno popravljen most u Rumuniji (VIDEO)
Kolabirao nedavno popravljen most u Rumuniji (VIDEO)
13

Kolabirao nedavno popravljen most u Rumuniji (VIDEO)

445
13
Podelite sa prijateljima:

Policijski službenici okruga zvanog Njamc u susednoj Rumuniji, zaposleni u stanici koja drži nadležnost nad ruralnom stanicom Sagna, kao mestom s manjim brojem stanovnika od deset hiljada (prema poslednjem popisu), su prekjuče oko 14.15h primili pozive od strane uznemirenih građana koji su navodili da se srušio most preko reke Siret na drumu označenom kao DJ 207 A, a koji spaja mesta Lutca i Sagna.

Lokalni mediji su preneli da su se u trenutku rušenja mosta na njemu nalazili kamion i kombi iz pravca zapada ka istoku. Nakon što je konstrukcija popustila, povredu je doživeo vozač kamiona za kog se navodi da je star 56 godina.

„Obavešteni smo o urušavanju mosta tako što smo pozvani putem telefonskog broja 112 namenjenog hitnim situacijama. Rečeno nam je da je popustio most preko reke Siret, a koji povezuje mesta  Sagna i Lutca. U trenutku nesreće su na mostu bili kombi kamion. Vozač kamiona je izvučen iz vozila uz pomoć meštana koji su se tu zatekli i kao povređen je odvezen vozilom hitne pomoći. Sve hitne službe su se brzo našle na mestu nesre”, obavestili su javnost lokalni policajci i nadležno javno preduzeće za održavanje putne infrastrukture.

Mesto nesreće je obezbeđeno a postavljena je i saobraćajna signalizacija koja će obaveštavati ostale učesnike u saobraćaju o statusu protoka saobraćaja na ovom potezu. Sva vozila se sada preusmeravaju na nacionalni put broj 15D.

Sumnjamo da će ova informacija, izuzev kao zanimljivost, biti interesantna našim ljudima iz praktičnih razloga jer je mesto nesreće na krajnjem severoistoku susedne Rumunije, odnosno mimo važnih putnih pravaca koji se relativno često koriste od strane naših ljudi.

Pogledajte kako je to izgledalo.

AutoRepublika

(445)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

13 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
s mile

Apsolutna Sramota, vidi se da je estetski, most doveden u savršenstvo, asfalt, ograda, ali ono najvažnije – konstrukcija nije.

U iščekivanju novog TOP GUN, odgledah original, zatekoh sebe u jednom trenutku da razmišljam o dimenzionisanju nosača raketa na avionu koji postiže npr 10G. A verovatno je dimnzionisan sa jakim stepenom sigurnosti, pa je pretpostavljam računat na 20G. Ipak je to vojska.

A ovamo imamo most, koji treba duuuugoooo da traje, pod svim vrmenskim uslovima, a ipak se ne ispita njegova „kičma“, u cilju njegove dugotrajnosti, nego se samo našminka….

Iznogud Časni

Ako ga je Jure Radić gradio ništa me ne čudi. Vlaška posla.

Renault Terminator

Неко је мазнуо у џеп лијепу лову…

Bungi

U građevini nema improvizacije, nema uštede na armaturi i betonu.Nema ignorisanja nalaza geološkog inžinjera o sastavu tla inače se dešava, ovo.

Renault Terminator

Kod nas ima…a i izgleda i u Rumuniji da toga ima.

BB

Gdje? U Austriji? 😜

Renault Terminator

🤣 U Srbadiji.Nama su u sred ravnice propadali u zemlju novi autoputevi,još bili neorvoreni za saobraćaj…U Austriji nisam još primjetio takve anomalije😁

BB

Ja sam čuo u Italiji da se srušio neki veliki viadukt, štonsu radile firme sa najvećim referencama, a kod nas nisam čuo ništa tako katastrofično 😜

Renault Terminator

Ma bile su čuvene brljotine na auto putu od Obrenovca do Ljiga,pa su morali „nov“ put opet da ruše i da prave opet novi🙃.Naša Srpska lopovska posla…

BB

Ali niko nije pustio da takav uđe u upotrebu 😉
Da je u Njemačkoj, ova moja izjava bi bila glavni argument „prave i pravne države“ 😜

Renault Terminator

Pustili bi oni njega da pre toga nov put nije propao…sreća pa propao pre nego što je pušten u saobraćaj…inače bi bila izgibija.

Iznogud Časni

Ja sam trebao preko njega prijeci, genoa, ali sam došao jedno 10 dana kasnije, tj 10 dana nakon sto se srušio a da nisam ni znao da preko tog mosta se treba prijeci, tek mi je gazda hotela rekao. Jezivo.

TheStig

Rumunija imala graditeljstvo na nivou za zivota Čaušeskua jer su konstrukcije bile pojačane kostima radnika 😅