1. Home
  2. Vesti
  3. Masovna ženska tuča na raskrsnici (VIDEO)
Masovna ženska tuča na raskrsnici (VIDEO)
0

Masovna ženska tuča na raskrsnici (VIDEO)

3.19K
0
Podelite sa prijateljima:

Američka policija je pohapsila i podnela prijave protiv učesnica tuče na raskrsnici u Alamanka Kauntiju u Severnoj Karolini.

Prva na listi je Amanda Rouz Gomez, dvadeset osmogodišnjakinja, koja ima kriminalni dosije za fizički napad i razbojništvo. On, i još četiri „dame“, uključujući i jednu trudnu ženu, zvezde su viralnog video klipa na kojem se vidi kako razmenjuju udarce  i rukama i nogama.

Američki The Smoking Gun je došao do papirologije vezane za incident, koja otkriva da je do tuče došlo povodom optužbe za krađu nakita u Pajn Lejk Mobajl Houm Parku. Drugim rečima, neko je nekoga optužio da je ukrao(la) prsten iz kuće/prikolice.

Usledila je verbalna prepirka, a zatim i automobilska potera, kada su dve žene ušle u automobil i odvezle se, pretpostavka je s ukradenim prstenom. Ostale tri su krenule u poteru, da bi ih sustigle na raskrsnici na kojoj je došlo do tuče.

Video klip je snimio jedna od učesnica u saobraćaju i naravno, postavila ga na društvene mreže. Tokom snimanja se kikotala (očigledno uživajući), bez namere da pozove pomoć ili reaguje, čak i kada je primetila da je jedna od žena trudna.

„U sudskom nalogu se navodi da je Gomezova udarila i bacila na zemlju dvadeset četvorogodišnju Britani Mensfild. Ona je takođe optužena za udaranje i čupanje Ejmi Figueroe, četrdeset dvogodišnje majke Mensfildove. Žena koja je poslednja ušla u tuču je šezdeset četvorogodišnja Linda Mensfild, majka Figueroe (i naravno baka Britani Mensfild)“, izvestio je TSG.

U istom izveštaju se navodi da će policija dodatno da okrivi ulične „borkinje“, tako da Gomezova neće biti jedina „na tapetu“.

Nema saznanja o stanju trudne žene, jer se u izveštaju ne navode zadobijene povrede.

AutoRepublika

 

(3190)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments