1. Home
  2. Vesti
  3. Opel tvrdi da mu automobili nikad nisu bili kvalitetniji
Opel tvrdi da mu automobili nikad nisu bili kvalitetniji
8

Opel tvrdi da mu automobili nikad nisu bili kvalitetniji

935
8
Podelite sa prijateljima:

Nemačka marka navodi da je kvalitet njihovih modela podignut na viši nivo. 

Nakon što je tadašnja PSA grupa preuzela Opel u nemačkoj javnosti bilo je ozbiljne zabrinutosti „za kvalitet izrade“ budućih četvorotočkaša brenda iz Riselshajma. No, PSA se brzo pokazala sposobnijom nego li glomazni General Motors, te je Opel u rekordnom roku prešao dug put od gubitaša do profitabilne marke.

Sada iz centrale u Riselshajmu stižu podaci da je kvalitet dostigao novi nivo. Kako kažu iz Opela, sve je to deo oštrijih internih procedura provere kvaliteta. Cilj im je vrlo jasan – nulta tolerancija za greške! Detaljnija inspekcija svih delova pre nego što uopšte dođe do proizvodnje i sklapanja automobila, kao i dodatna provera na kraju montažnog procesa dovela je do toga da su automobili sa značkom Opela danas kvalitetnije nego li ikada pre. Odnosno tako bar navode rukovodioci nemačke kompanije.

„U Opelu ali i celom Stellantisu postavili smo sebi visoke standarde kvaliteta. Želimo da postanemo lideri među velikoserijskim markama. Tamo gde eliminišemo greške, uvećavamo naš kvalitet i zadovoljstvo kupaca. Ujedno i smanjujemo naše troškove“, kazao je Uve Hohgešurc, prvi čovek nemačkog preduzeća.

Šef Opela navodi da su standardi kvaliteta naročito poboljšani u fabrikama u Ajzenahu i Riselshajmu. Iz Ajzenaha inače stiže model Grandland, dok je u Riselshajmu nedavno počela proizvodnja nove generacije Astre. Kompakt za sada silazi sa proizvodnih traka samo u hečbek izdanju, ali uskoro će mu se pridružiti i karavanska varijanta.

Opelova služba za medije navodi i da su nezavisna tela uočila napredak po pitanju kvaliteta. Tako je prema poslednjem izveštaju TUV-a Grandland zauzeo visoku 11. poziciju od ukupno 128 recenziranih automobila.

AutoRepublika 

(935)

Podelite sa prijateljima:
tags:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

8 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
TheStig

Da li to znači da su se riješili rđe?😂

Iznogud Časni

Čuj naslova, pa kad se pomjeris sa zadnjeg mjesta, zahvaljujući tome što 90% dijelova nije projektirao opel, i onda se hvale ?! To je ko da jebač ide vikati da mu je čuna sa 1cm narasla na 2cm i hvali se uokolo.
P.s. hoće reć da je sam pezo pojam za kvalitetu Opelu?! Jao, na šta je ovaj svijet spao.

Izmenjeno 1 godina pre od strane Iznogud Časni
BB

Ti nisi dobro shvatio… Nisu se hvalili kad je Opela preuzeo PSA, nego sad kad je i Alfa ušla u Stellantis. 😉😜😂

Iznogud Časni

Sad tek ne shvaćam 🤪

moron

Ne znam zašto, ali, nikada ( pa čak ni onda kada sam potencijalno razmišljao da ga kupim ) nisam baš imao neko preterano visoko mišljenje o kvalitetu Opela. Pošto su danas Opel i Pežo isti djavo, a jesam imao dva pežoa maltene 15 godina i sve je tu po pitanju kvaliteta bilo u granicama razuma ( smešno male pare mi je izbio iz džepa za opravke taj brend ), bilo bi možda logično da imam načelno dobro mišljenje o današnjem kvalitetu Opela. Ali, nemam, zato što ne verujem ni u današnji kvalitet pežoa. Bojim se da su se i oni… Pročitaj više »

BB

Đubar (generalisti) se rjeđe kvari nego premium, a i manje košta popravak…

Iznogud Časni

Važno je da Dacia nije hihihi

Renault Terminator

То је било и за очекивати,Пеугеот уз Ренаулт је најпоузданији и најквалитетнији произвођач аутомобила на планети.