1. Home
  2. Vesti
  3. Alfa Romeo priprema „značajan povratak“ za Ženevu
Alfa Romeo priprema „značajan povratak“ za Ženevu
0

Alfa Romeo priprema „značajan povratak“ za Ženevu

421
0
Podelite sa prijateljima:

O čemu bi tu moglo da se radi?

Novosti oko Alfe Romeo nisu česte, što ne čudi s obzirom na ograničenu gamu i retke premijere, ali konačno, italijanska marka za Ženevu priprema nešto što bi trebalo da promeni stvari. Kompanija je lansirala zagonetni video klip na društvene mreže, najavljujući „značajan povratak“.

Dok u dotičnom kratkom klipu nema bilo kakvih detalja vezanih za eventualni novitet, sem zvuka motora, prilično je jasno da Alfa planira da „očisti prašinu“ s neke od ranijih oznaka. Kada je reč o 8C ili GTV, ne gajimo neke nade da će bilo koji od ta dva modela ponovo ugledati svetlost dana, bar ne u dogledno vreme. Uprkos „fanfarama“ u junu 2018., u međuvremenu je odbačena ideja o njihovom lansiranju.

Po najnovijim planovima, u igri su restilizovane verzije Giulije i Stelvija, uz serijsko izdanje Tonalea i još jednog novog krosovera, što je deo „racionalizovanog plana vezanog za portfolio“.

Još uvek su aktuelne priče o performantnoj Giuliji pod GTA oznakom, što je bedž koji je egzistirao još pre dve decenije na 156 GTA. I ne samo to, jer se u međuvremenu pojavila interesantna špijunska fotografija kamuflirane Giulije na nepoznatoj lokaciji. Naravno, tu bi moglo da se radi o restilizaciji regularnog modela, koji je još uvek pod maskom. Međutim, šta ako je reč o nečemu drugom?

Giulietta je još uvek s nama, mada su joj dani odbrojani. Atraktivni hedžbek će prestati da se proizvodi u toku ove godine, kao što smo već izvestili. Ukoliko Alfa Romeo ne planira da Giuliettu „pozdravi“ s nekom naoštrenom verzijom, pozicioniranom iznad Velocea, „značajan povratak“ bi mogao biti vezan za Giuliju ili Stelvio. To bi, s obzirom na finansijski aspekt, možda i ponajviše imalo smisla.

Šta vi mislite o tome?

Teaser GimsSwiss.

?sound onSee you at #GIMSSWISS.

Gepostet von ALFA ROMEO am Samstag, 22. Februar 2020

AutoRepublika

(421)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments