1. Home
  2. Vesti
  3. Evo prilike da na trkačkoj simulaciji nadmašite Luisa Hamiltona (VIDEO)
Evo prilike da na trkačkoj simulaciji nadmašite Luisa Hamiltona (VIDEO)
0

Evo prilike da na trkačkoj simulaciji nadmašite Luisa Hamiltona (VIDEO)

254
0
Podelite sa prijateljima:

Trkačke simuacije predstavljaju značajnu stavku u digitalnom svetu, uspevajući da privuku prilično velik kapital.

To ne treba da čudi, uzimajući u obzir da obavljaju vrlo osetljiv zadatak preoblikovanja i unapređivanja načina na koji auto-moto entuzijasti treniraju i edukuju se kada su trkačke staze u pitanju.

Luis Hamilton, šestostruki Formula 1 šampion, povezan je s Gran Turismo Sport simulacijom od početnih faza, pomogavši programerima da fino izbruse igru, obezbeđujući povratne informacije i postavljajući referentne brze krugove, koje bi fanovi trebalo da nadmaše.

Dakle, mogli biste da napadnete Luisovo vreme postavljeno na Nirburgringu u Mercedes-AMG-u GT3, ali je sve to bilo nezvanično, do ove nedelje, kada je Polyphony Digital Studios odlučio da svakom pruži mogućnost da se bori protiv jednog od najboljih vozača u istoriji Formule 1, i pokuša da nadmaši njegova vremena.

Ukupno deset izazova će biti dodato igri, što će igračima obezbediti da se upuste u „lov“ u prelepom Sauber Mercedesu C9, pobedniku Le Mana iz 1989. ili Mercedes-AMG-u GT3. Naravno, ne treba da čudi što se ovi dodaci odnose isključivo na Mercedesove automobile, jer je pet od šest svojih titula, Hamilton osvojio upravo s nemačkim proizvođačem.

Ovo će biti po prvi put da jedan F1 šampion, na vrhuncu svoje karijere, podeli svoju tehniku vožnje i filozofiju sa „širokim narodnim masama“. Pored svega, za neke staze su kreirani video klipovi treninga, u kojima Luis otkriva neke svoje tajne.

Dodatak će biti zvanično dostupan na PlayStation Storeu 28. novembra.

AutoRepublika

(254)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments