1. Home
  2. Vesti
  3. Aston Martin dobija novog šefa
Aston Martin dobija novog šefa
0

Aston Martin dobija novog šefa

95
0
Podelite sa prijateljima:

Očekuje se da će Aston Martin u toku današnjeg dana saopštiti javnosti da je aktuelni izvršni direktor napustio kompaniju. 

Biće to manje od dve godine otkako je Tobijas Moers, bivši čelnik Mercedesovog AMG odeljenja, preuzeo kormilo britanskog brenda. Očito je da se nije najbolje snašao, s tim da je, ruku na srce, došao u firmu i najnezgodnijem mogućem trenutku. Ipak, ostrvski mediji stavljaju na teret Moersu da je njegov „robusni način upravljanja“ rasterao veliki broj visokopozicioniranih rukovodilaca iz preduzeća u prethodne dve godine.

No, postavlja se pitanje ko će naslediti Moersa na čelnoj poziciji Aston Martina? Ukoliko se može zaključiti na osnovu raznih tračeva koji stižu iz mahom britanskih novina, to će biti Amedeo Felisa, bivši izvršni direktor Ferrarija.

Felisa je trenutno uposlen u Aston Martinu na savetodavnim pozicijama, ali je već viđen kao novi šef ove marke. Navodno je to želja Lorensa Strola, koji ima nameru da stvori od Astona konkurenta za Ferrari na globalnom nivou.

Podsetimo, Amedeo Felisa je 2008. godine postao izvršni direktor Ferrarija, a u toj kompaniji ostao je sve do 2016. godine. Što se tiče Moersa, nije poznato da li će on dobiti neku novu funkciju u Aston Martinu ili će u potpunosti napustiti preduzeće.

AutoRepublika 

(95)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments