1. Home
  2. Vesti
  3. Procurela slika „lika koji sedi“ na zadnjoj klupi nove Serije 7
Procurela slika „lika koji sedi“ na zadnjoj klupi nove Serije 7
4

Procurela slika „lika koji sedi“ na zadnjoj klupi nove Serije 7

2.25K
4
Podelite sa prijateljima:

Teško je danas sačuvati neku poslovnu tajnu. Pa i nije baš, ali kada to ne želite, onda se dogodi da „slike procure na internet“, i ovog puta se nešto slično desilo pred samu premijeru novog pokolenja BMW-ove Serije 7, onako kako je to zamislilo odeljenje za marketing diva iz Bavarske. Pred nama je prva zvanična slika enterijera nove „sedmice“, a koja je inicijalno objavljena na društvenoj mreži Instagram.

Udarna stavka koju BMW želi da ispromoviše u kontekstu lansiranja novog poslovnog sedana jeste došla u vidu 31 inča po dijagonali glomaznog ekrana koji nudi rezoluciju od 8K, u koji je značajno zagledan gospodin koji je s godinama života na ivici šezdesete, što je otprilike i ciljna grupa nemačke kompanije s ovim konkretnim modelom automobila.

Ostali neobični detalji koji se, za sada još uvek nezvanično, preliminarno i slično, navode za perjaničnu limuzinu Bavaraca, tiču se prednjih sedišta s integrisanim naslonima za glavu, zasebnih sedišta u drugom redu i konzoli u sredini, a i kompozitnog panoramskog krova.

Proizvođač iz Minhena je već u prošlosti najavljivao multimedijalni sistem i njegov integralni deo opisan komercijalnim nazivom BMW Theater Screen s formatom prikaza slike 32:9 i rezolucijom od 8K, ali je ovo prvi put da možemo da vidimo sistem na pravoj fotografiji. Sudeći po onom što na slici vidimo, samo će deo ekrana biti korišćen u režimu bioskopskog prikaza.

Demonstracioni primerak sedana koji je perjanica bavarskog brenda poseduje neobičan dvobojni enterijer, vez na sedištima u obliku dijamanta, kao i dodatne vazdušne kanale za putnike u drugom redu, a koji se vide u B stubovima.

Privatnost se na zadnjoj klupi postiže zahvaljujući ugrađenim zavesama na prozorima i postavkom klimatizacije koja se reguliše putem ekrana osetljivog na dodir uz odmorište za ruke. Prednji deo kabine još uvek nije demistifikovan, ali nema sumnje da će Serija 7 preći na upotrebu informativno-zabavnog sistema iDrive 8.

Preostalo je još desetak dana do premijere novajlije. Svečani događaj će biti upriličen u tri mesta na svetu jednovremeno. Paralelno s ugljovodoničnom Serijom 7 biće predstavljen i električni pandan i7, i to ono izvođenje modela koje će zauzeti mesto najsnažnijeg elektromobila u porodici baterijskih „sedmica“.

AutoRepublika

(2248)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
s mile

prilikom sudara, nadam se da ce ga pojasevi zadrzati, inace polomi televizor glavom…

Renault Terminator

Ovo je odvratno.
Kao da sedim u nekoj Setri tamo na sredini busa i gledam neki domaći film koji vozač pušta već 4-ti put za redom…

BB

Žikinu dinastiju sa starim BMW-om 🤣😂

Renault Terminator

🤣