1. Home
  2. Vesti
  3. Alfa Romeo Tonale Edizione – startna cena u Francuskoj od 39.000 evra
Alfa Romeo Tonale Edizione – startna cena u Francuskoj od 39.000 evra
13

Alfa Romeo Tonale Edizione – startna cena u Francuskoj od 39.000 evra

2.44K
13
Podelite sa prijateljima:

Italijanska marka počela je da prima prednaružbine za model Tonale u većem delu Zapadne Evrope. 

Tako je u Francuskoj Tonale Edizione, odnosno specijalna edicija ovog SUV-a sa kojom brend iz Milana počinje njegovu komercijalnu karijeru, dobila cenu od 39.000 evra. Podsetimo, ovde se radi o verziji koja koristi benzinski 1,5-litarski motor koji isporučuje 130 ks i potpomognut je sistemom blagog hibrida od 48 V, dok se snaga na točkove prenosi putem sedmostepenog automatskog menjača sa dvostrukom spojnicom.

Tonale Edizione Speciale poseduje drugi nivo autonomne vožnje (adaptivni tempomat i sistem za održavanje vozila u traci uz centriranje, zatim tu su Matrix LED svetlosne grupe, digitalna instrumentalna tabla od 12,3 cola, onda centralni displej dijagonale 10,25 inča, indukcioni punjač za mobilne telefone, potom sistem kamera za pregled od 360 stepeni oko vozila, kao i felne od 20 cola uz crvena kočiona klešta.

Alfa Romeo ističe da su prednaružbine startovale u dobrom delu Starog kontinenta, a prvi primerci Tonalea trebalo bi da stignu do novih vlasnika u junu ove godine. Očekuje se da će italijanski proizvođač naredne godine uspeti da isporuči oko 70.000 jedinica ovog SUV-a te je sasvim jasno u kolikoj meri će zavisiti novi preporod Alfe od uspeha Tonalea.

AutoRepublika 

(2435)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

13 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Manje nego kod nas „redovna cena“ za opremljen Compass sa istom motorom.

Iznogud Časni

Koji se ludo prodaje, sve redovi kupaca ispred salona, kampiraju danima da bi došli na red da kupe svoj kompas (izgubili ga).

moron

😊

Iznogud Časni

a sto ti ne odes i ne uzmes taj kompas na probnu voznju i napises test i jos Sekiju ko samar kazes kod nas manje od 25k kosta kompas. Bas bi mogao, znam da nije dacia ali i kompas ima svoje drazi, za razliku od vlaske spodobe.

Iznogud Časni

39? E, dje su oni koji su vikali da će :. Biti jeftin? 2. Spasiti alfu 3. Prodat seu 250k primjeraka u godini dana
Manje citat AR, djeco.
2016.te djulija 180ks automatik, gotovo pa Full paket koštala 42 000€ (talisman i optima takodje), a Ovo početnu cijenu ima od 39 000!

moron

Pa ti vidi sa kojim cenama u FR startuje Compass. Ovo cena za Tonale je meni veoma logična.

Iznogud Časni

Ne bu se prodaval , znas. Da je 33 pa hajde još nekako, ali 39….

igi

To je cena u Francuskoj, zašto te ona brine? U Srbiji će biti oko 35, uvek je više hiljada jeftinija nego u FR.

Iznogud Časni

daj Boze, evo gledam tu je kompas 31k, dakle 8 hiljada manje nego u Francuskoj. Jedino ako nije to cjenovnik za stari model, a nije, a vidim promo cijena od 24990€, tako da…ne znam iz kojeg razloga i ovaj tonale ne bi imao istu cijenu?!

Izmenjeno 2 godine pre od strane Iznogud Časni
Goran Jurkovic

To nije suv nego ugojeni hatchback

Iznogud Časni

A sta je suv? Krme na štiklama koji ima jedinu komparativnu prednost u odnosu na normalno auto a to je da guzica vozaca lakse ulazi u kabinu.

Matija

Ako Tonale ne uspe, Alfa ce se opasno pribliziti provaliji.

Iznogud Časni

Pa neće uspjeti.