1. Home
  2. Prezentacije
  3. Mitsubishi predstavlja četiri modela Ralliart u Japanu
Mitsubishi predstavlja četiri modela Ralliart u Japanu
0

Mitsubishi predstavlja četiri modela Ralliart u Japanu

284
0
Podelite sa prijateljima:

Mitsubishi je tokom prošle jeseni, na Tajlandu pokrenuo postupak reanimacije (pod)marke Ralliart, pa smo videli specijalne verzije SUV modela Mitsubishi Pajero Sport i pikap kamioneta Mitsubishi Triton, izvedene u stilu relija. Na tamošnjem tržištu je i pokrenuta prodaja istih. Istovremeno, ponuđene „mašine“ nisu bile predmet nikakvih tehničkih modifikacija, odnosno unapređenja.

Sada donosimo vest da je Ralliart oživljen i u domovini konstruktora, to jest u Japanu. Nažalost, novina je još manje u odnosu na tajlandski izveštaj.

Lokalnim kupcima je ponuđen set dodataka za četiri modela, a u pitanju su: nova generacija Outlandera, Eclipse Cross i RVR (nama poznati krosover ASX), kao i mininvan Delica D: 5.

Paleta novina se tiče uvođenja zaštite od blata, detalja i trimova na karoseriji u crvenoj boji, spojlera, posebnih poklopaca točkova i nalepnica na karoseriji. Dodatno, i u enterijeru su izvršene promene sličnog formata, pri čemu je možda najatraktivniji detalj oni koji govori o crvenom tasteru za pokretanje motora.

Sve ove dodatke je moguće naručiti zasebno. Nema priče o tome da se razvije posebna verzija istih „još iz fabrike“, kao što je to bio slučaj s vešću iz Tajlanda. Tu su i druge stavke s logotipom brenda: jakne, kecelje i „korona maske“. U principu, to je ceo Ralliart za sada.

Nivo modifikacija izvršenih na konceptnom krosoveru Mitsubishi Vision Ralliart, a koji je predstavljen u januaru, nikako nije dostignut. On je barem posedovao agresivne karoserijske dodatke, ojačane kočnice i rekonfigurisano vešanje. Međutim, Mitsubishi obećava da će se s razvojem divizije Ralliart nastaviti.

Istovremeno, krosover Mitsubishi Outlander je predstavlje u Americi i to u posebnoj verziji nazvanoj Black Edition. Karakterišu ga crne linije na branicima i ručicam za otvaranje vrata. Tu su i kućišta retrovizora u crnoj boji kao i 20-inčne felne. Takav Outlander tamo staje nekih trideset hiljada dolara.

U međuvremenu, je stigla vest i o proširenju game modela Ralliarta na Tajlandu. Paleti se priključio i omaleni heč s imenom Mitsubishi Mirage Ralliart, pa će tako biti ojačana ponuda krosovera i pikapova. Od razlika u odnosu na bazični model, pored zaštite od blata, nalepnica i kozmetičkih detalja, valja pomenuti i proširene lukove točkova izvedene od materijala koji imitira plastiku ojačanu ugljeničnim vlaknima.

AutoRepublika

(284)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments