1. Home
  2. Vesti
  3. Zapušteni automobili na američkom aerodromu idu na aukciju
Zapušteni automobili na američkom aerodromu idu na aukciju
2

Zapušteni automobili na američkom aerodromu idu na aukciju

3.65K
2
Podelite sa prijateljima:

Nešto preko desetak automobila, uz više dodatnih komada iz sektora teške aerodromske mehanizacije će biti ponuđeno na javnom nadmetanju u Americi. Prodajnu postavku će proširiti i delovi, odnosno roba koja se našla u odeljenju izbljeno / nađeno.

Uprava preduzeća koje organizuje i kontroliše rad Međunarodnog aerodroma u Pitsburgu je odlučila da organizuje aukciju tokom koje će biti ponuđeno oko hiljadu i po veoma raznorodnih stavki. U taj broj je uključeno pomenutih desetak vozila zapuštenih na aerodromskim parking površinama. Iako je stanje vozila nemoguće proceniti, jasno je da za većinu četvorotočkaša nisu dostupni ključevi, što dodatno otežava odluku potencijalnim kandidatima za pazar.

Od neobičnijih stavki, izdvojili bismo vatrogasno vozilo, kamion kom je glavni zadatak čišćenje naslaga snega, dok je titulu najinteresantnijeg ponuđenog artikla, s ubedljivom razlikom odnela glava aligatora.

Automobili koji će se naći u ponudi su na aerodromskom parkingu proveli nekoliko godina, tokom kojih nisu pomerani, niti ih je ko potraživao. Među njima se nalaze Nissan Maxima iz 1999. godine, a tu je i pikap kamionet Titan, od istog prozvođača, samo deset godina mlađi od prvoponuđenog modela. Na fotografijama prepoznajemo i modeleGMC Acadia i Terrain iz 2009. i 2013. godine, redom, kao i Chevroletovu Impalu i šesnaest godina star Trailblazer.

Dodatno, imamo i predstavnike marki koje više nisu među živima, pa se tu izdvaja Pontiac G6 (2007.), a tu je i dve godine starija Toyota Sienna. Evropljanima je najpoznatiji BMW 530i iz generacije E39, kao i šest godina star MINI Cooper S.

To što vozilima nedostaju ključevi nam govori da su vlasinici inicijalno mislili da se vrate po njih, ali pošto nisu, bez istih je teško proveriti stanje (kako kompletnog vozila) tako i ono što pokazuje kilometara sat. Jedini model koji može biti startovan jeste Chevrolet Impala. Zvaničnici aerodroma nisu upoznati s tim zašto su ova vozila ostavljena na parkingu.

Aukcija je zakazana za subotu 23. oktobar, kojom prilikom će se u ponudi naći i oko hiljadu komada iz kategorije ličnog nakita, kao i oko pet stotina raznoraznih gedžeta (telefona, tableta, naočara). Učešće je moguće putem direktnog prisustva i licitiranja, ili pak putem kompjuterskih platformi.

Ako ima zainteresovanih, predlažemo da se dodatno informišete na ovoj stranici.

AutoRepublika

(3651)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Neko is mase

Zapusteni ili napusteni?