1. Home
  2. Vesti
  3. Francuski kupci o problemima šeste generacije Volkswagenovog Pola
Francuski kupci o problemima šeste generacije Volkswagenovog Pola
4

Francuski kupci o problemima šeste generacije Volkswagenovog Pola

2.03K
4
Podelite sa prijateljima:

Nemački hečbek nije lišen raznih problema… 

Na francuskom portalu caradisiac postoji sekcija gde vlasnici vozila daju ocene za njihove ljubimce na četiri točka i govore i svom iskustvu sa automobilom. Takve informacije često umeju biti dragocene, jer daju uvid u probleme sa kojima automobilski novinari nemaju prilike da se sretnu, jer se vozila ustupaju na kraći vremenski period – tako naš kolega Peki ima nekih sedam dana da se upozna sa predmetnim četvorotočkašem.

Interesantno je pročitati vlasničke utiske iz prve ruke o svim modelima, no nekoliko komentara sa ovog portala uputilo nas je da prelistamo sekciju o VW Polu šeste generacije. Suštinski, ocena mu se dodeljuje na skali od 1 do 20, i Polo ima ukupnu ocenu (od strane vlasnika) od 15,6.

Većina prikaza daje vrlo pozitivne ocene za nemački hečbek, s tim da ima i nekoliko osoba koje su se susrele sa raznim vidovima „glavobolja“. Kao čest problem ističu se parazitski zvukovi u kabini (napomena je da se govori o novim automobilima), potom problemi sa informativno-zabavnim sistemom, a pogotovo sa aplikacijom Apple Car Play. Ovde često ne radi bluetooth povezivanje telefona sa sistemom, a kod pojedinih vozila i ekran ume da se odjednom ugasi.

Potrošači u Francuskoj navode i problem sa DSG menjačem, a bilo je slučajeva i da kočioni sistem i ručna kočnica zadaju glavobolju. Jedan od vrlo čestih nedostataka jeste manljivost senzora za pritisak u gumama koji često prijavljuje da pneumatici gube pritisak, što nije slučaj već je senzor faličan.

Ukoliko vas interesuje šta su sve francuski kupci imali da pohvale kod Pola i sa kakvim su se još problemima susretali, možete to saznati klikom na žuti link u tekstu.

AutoRepublika 

(2027)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Eto, kako može u isti koš problematičan bluetooth i faličan DSG ?

BB

Može, žali mi se vlasnik naizgled utegnutom Pežoa 508 kako mu je nakon 6 godina ispalo osvjetljenje tablice: Ma francusko smeće, kod švabe se to ne može desiti…
A ja mu odgovaram kako sam u švabi 3,5 godine ostao na putu zato što mi je crkla dizna.

Njemački marketing je čudo, kada se na nekom „smeću“ nešto desi onda je to „đubar“, a kada na švabi nešto ode, onda se mora nešto nekada pokvariti (pa nek te i auto ostavi, to je normalno)

s mile

Francuz kada se pokvari, on je francusko đubre, a VW kad se pokvari, kaže se, pa mora i on neki put da se pokvari….. 😉

Vlado

Izuzetno je nepouzdan menjacki sklop kod prethodne generacije pola sa tsi agregatima..moguce i kod nove…a novi vw server se i u golfu pokazao kao rak rana…sa menjacima vw vara kupce nekvalitetom i kvarljivom robom, a sa serverom placa cenu sto hoce da bude pionir i prvi u klasi sa novom tehnologijom