1. Home
  2. Vesti
  3. Procurile fotografije novog Lamborghinija Countach!
Procurile fotografije novog Lamborghinija Countach!
2

Procurile fotografije novog Lamborghinija Countach!

943
2
Podelite sa prijateljima:

Po dobrom, starom običaju automobilske industrije, fotke se nađu na internetu uvek nekoliko dana pre premijere.

Lamborghini je još jedna u nizu marki koje će vratiti jedan slavni naziv u igru. Naravno, ovde je to Countach, model koji je žario i palio svetom osamdesetih godina prošlog veka.

Detalji o Countachu su i dalje nedostupni, ali su se fotografije nekako našle na internetu. Definitivno se vidi da je nekadašnji as bio uzor za novi model, s tim da je i dalje nejasno da li je ovo potpuno novi automobil ili još jedna varijanta bazirana na Aventadoru.

Ne može se reći da iz nekih uglova nema uticaja još jednog prestižnog vozila “razjarenog bika” – Murcielaga.

Novi Countach definitivno neće biti električni automobil. Neki kažu da će koristiti Aventadorov V12 motor, te da će ovo zapravo biti poslednji Lamborghini koji će se nuditi bez asistencije neke vrste elektromotora.

Kompletnu istoriju izvornog Countacha možete pročitati OVDE. 

AutoRepublika 

(943)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Dizajn je dostojan imena Countach.
Ne sumnjam da će pogon opravdati očekivanja.

Bravo Lambo.

TheStig

Redakcijo malo šte „aljkavi“ bili. Znaju se svi detalji o Countachu. Ovo je prepakovani lamborghini Sian sa istim motorom iz Aventadora pojačanim malim elektro motorom. Danas ništa nije sveto, sve je remaster nečega starijeg i slavnog iz prošlosti, brz način da se obrne lova.