1. Home
  2. Vesti
  3. Potvrđeno – Salon automobila u Ženevi se vraća naredne godine
Potvrđeno – Salon automobila u Ženevi se vraća naredne godine
0

Potvrđeno – Salon automobila u Ženevi se vraća naredne godine

114
0
Podelite sa prijateljima:

Organizatori su saopštili da su zakazali manifestaciju za 2022. godinu. 

Tužna je bila ova prethodna godina u automobilskoj industriji. Otkazivanje gotovo svih velikih auto-salona oduzelo je mogućnost brojnim ljubiteljima automobilizma da se uživo upoznaju sa novitetima, nešto što se ne može nadoknaditi nekakvim digitalnim premijerama.

Stoga se sa radošću dočekuju vesti o potvrdi povratka ženevskog auto-salona u kalendar. Organizatori su saopštili da će se naredno izdanje održati od 19. do 27. februara 2022. godine. Na taj način ovaj događaj raskida sa dugogodišnjom tradicijom koja je podrazumevala da se čitav salon odvija početkom marta, odnosno da počinje prvog četvrtka u martu.

Poslednji put Salon automobila u Ženevi je održan 2019. godine jer je prethodne otkazan zbog epidemioloških mera koje su bile usvojene u Švajcarskoj. Velika ambicija tima koji stoji iza ove automobilske fešte jeste da se nadmaši broj posetilaca iz 2019. godine, tada je kroz hale sajma prošlo nešto više od 600.000 ljudi.

Nedavno su organizatori ženevskog auto-salona najavili velike promene za ovu manifestaciju, u skladu sa modernim trendovima u automobilskoj industriji. Ali nije pojašnjeno o čemu se konkretno radi.

Zainteresovani izlagači se već mogu prijaviti za učestvovanje na narednom Salonu automobila u Ženevi, a prijave će se primati do kraja jula.

AutoRepublika 

(114)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments