1. Home
  2. Vesti
  3. Rumunija: Automobil se obmotao oko stabla od siline udara
Rumunija: Automobil se obmotao oko stabla od siline udara
4

Rumunija: Automobil se obmotao oko stabla od siline udara

1.56K
4
Podelite sa prijateljima:

Iz susedne Rumunije stiže uznemirujuća, ali istovremeno i poučna priča. Naime, prekjuče se dogodio saobraćajni udes na lokalnom drumu u regiji Vaslui u kom su tri veoma mlade osobe povređene. Ogromna je sreća to što, prema prvim informacijama, nije bilo fatalno postradalih, iako je automobil uništen do granica neprepoznatljivosti.

U izveštajima lokalnih medija se navodi da dva prolaznika čak nisu mogla da odgonetnu koji model automobila je uništen u nesreći.

Nemili događaj se odigrao sredinom popodneva na putu s oznakom DJ 243, u blizini mesta Perijeni. Vozač je izgubio kontrolu nad četvorotočkašem u trenucima preticanja drugog automobila pri velikoj brzini kretanja. Uništeno vozilo se okrenulo i skliznulo s puta, udarajući svom silinom u drvo pokraj asfalta. Koliko je udes bio težak, svedoče i priložene fotografije u koje se gleda s mukom.

Očevici su odmah pozvali hitne službe, pa su se na licu mest brzo pojavile tri vatrogasna kamiona, kao i hitna pomoć. Oni su uz pomoć posebne mašinerije iz slupanog Volkswagena Passata izvukli tri osobe, sa ispostaviće se, lakšim telesnim povredama.

U putičkoj kabini su pored dvadesetšestogodišnjeg vozača bila i dva prijatelja. Simptomatično je da ni saputnici nisu bili baš zreli ljudi, s obzirom na to da se navodi da su osobe stare 19 i 20 godina. Da u tim godinama za „ludilo“ nije potreban alkohol, svedoče i negativni rezultati testa na opijate.

Svo troje omladinaca je bilo u svesnom i stabilnom stanju, ali su ipak prevezni do najbliže bolnice zarad daljih medicinskih preventivnih ispitivanja.

Ovim povodom je otvorena istraga kako bi se utvrdilo šta se tačno dogodilo.

AutoRepublika

(1563)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Zoran

Jedared sam video nešto još gore. Išao sam starim putem za Suboticu i pred ulazom u grad, na jednoj blagoj krivini, video auto obmotan oko drveta. Po mom sećanju, bilo je mnogo gore od ovog.

moron

Strahota

S mile

Mogu slobodno da proslavljaju taj dan kao drugi rođendan… 😁

Moralne gromade

Neka pozovu nase vestake, da zavrse pos’o. Vozili su po ogranicenju, na putu je bilo ulje, iskocila zivotinja sa strane, grom udario na 5metara odatle iz vedra neba, bilo je zeleno svetlo itd. Nema da brinu.