1. Home
  2. Vesti
  3. Fast & Furious dobijaju još jedan film
Fast & Furious dobijaju još jedan film
1

Fast & Furious dobijaju još jedan film

931
1
Podelite sa prijateljima:

Novo ostvarenje imaće u glavnoj ulozi Mišel Rodrigez čiji se lik Leti Ortiz nalazi u centru zbivanja. 

„Paklene ulice“, kako glasi naziv za srpsko tržište, dobijaju još jedan spin-off film, kao što je to bio slučaj sa akcijom Hobbs and Shaw. Producenti nastavljaju da koriste ovu „zlatnu koku“, i definitivno nemaju nameru da stanu sve dok filmovi donose veliku zaradu na bioskopskim blagajnama. Tako je ova franšiza do sada zaradila od prodaje bioskopskih ulaznica za projekcije više od 5,89 milijardi dolara!

Mišel Rodrigez je članica glumačke postavke još od prvog filma iz sage „Paklene ulice“, te ne čudi mogućnost da dobije sopstveni film. Rodrigezova je u prošlosti više puta javno kritikovala nedostatak bitnijih rola ženskih likova u ovom holivudskom serijalu. Izgleda da su njene kritike urodile plodom, jer bi film u kojem će ona tumačiti glavnu ulogu prema nezvaničnim najavama trebalo da nosi naziv „Leti“, po imenu njenog lika iz „Paklenih ulica“.

Tim scenarista imaće nekoliko članica, a glavni producent biće ko drugi nego Vin Dizel, koji se očito mnogo toga pita kada je reč o Fast & Furious. Nije poznato kada bi film sa Rodrigezovom mogao da se pojavi u bioskopima, niti kada će početi snimanje.

U međuvremenu imaćemo priliku da gledamo deveti deo sage „Paklene ulice“. Mnogi će reći konačno, jer je premijera filma otkazivana više puta zbog pandemije korona virusa. Premijera je zakazana za 25. jun.

AutoRepublika

(931)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
s mile

kako poznavaoci lepo kažu, sve je fantastično krenulo, sa dobrim automobilima, dobrim ljudima, budževinama, stajlingom, ali se ubrzo prebacilo na akciju kakvu nema ni terminator, ni james bond. Ali to se traži, to se snima, obavezno jedan da je posvećen ženskom liku, šta bi mi bez njih u akciji.

kokice, 2h gledanja, zabava, i za par dana …izvetrio iz mozga…