1. Home
  2. Vesti
  3. Bugatti rekordno u prvom kvartalu 2021. godine
Bugatti rekordno u prvom kvartalu 2021. godine
0

Bugatti rekordno u prvom kvartalu 2021. godine

158
0
Podelite sa prijateljima:

Odlično tromesečje za francuskog proizvođača hiperautomobila. 

Bugatti ipak nije saopštio koliko je tačno automobila isporučeno u prvom kvartalu 2021. godine, ali u saopštenju za javnost stoji da je reč o rekordu za galski brend. Bugatti trenutno u svom portfoliju u suštini ima samo jedan model Chiron, mada je prisutno i nekoliko njegovih derivata odnosno automobila poput: Chiron Sport, Divo, Chiron Pur Sport…

„Sve i jedan hiperautomobil koji predamo našim mušterijama je potpuno jedinstven. Naša proizvodnja nastaviće sa ovakvim tempom rada i u narednim mesecima kako bi svi oni koji su naručili naša vozila dobili svoje ljubimce na vreme“, kazao je Stefan Vinkelman, šef Bugattija.

On je dodao da je posebno radostan zbog toga što epidemija Covid-19 nije sprečila rad na razvoju novih varijanti modela Chiron, kao što je Chiron Pur Sport. Proizvođač iz Alzasa je od 2017. godine kada je Chiron ušao u proizvodnju montirao više od 300 primeraka ovog hiperautomobila, a prema poslednjim informacijama imaju narudžbine za još 150 jedinica.

Vinkelman je istakao da je uprkos teškim uslovima poslovanja tokom pandemije u prvom kvartalu ove godine primljen i rekordan broj porudžbina od kojih je većina upućena putem interneta.

Bugatti ima u planu za ovu godinu kraj testiranja vozila i  možda čak i početak proizvodnje modela Centodeici koji je u suštini omaž legendarnom EB110. Centodeici će biti proizveden u svega deset primeraka, a prva vozila trebalo bi da budu isporučena novim vlasnicima početkom 2022. godine.

AutoRepublika 

(158)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments