1. Home
  2. Sajmovi
  3. Anti-kovid Salon automobila u Šangaju počinje za koji dan!
Anti-kovid Salon automobila u Šangaju počinje za koji dan!
0

Anti-kovid Salon automobila u Šangaju počinje za koji dan!

242
0
Podelite sa prijateljima:

Nakon okeana vesti o selidbi na virtuelne platforme i u još gorim slučajevima vesti o potpunom odlaganju automobilskih skupova, a koje su obeležile celu koroničnu 2020, aktuelna godina nam donosi nadu o ponovnom uspostavljanju događaja koje smo toliko voleli i koje, nadamo se još uvek volimo, pa makar se oni održavali i samo na teritoriji Kine.

Iako je i dalje aktuelna pandemija, ona prema proceni kineskih vlasti ne predstavlja pretnju po održavanje najavljenog Salona automobila u Šangaju, pa se proizvođači sve intenzivnije pripremaju da se tamošnjoj publici predstave u što lepšem svetlu.

Dani između 19. i 28. aprila će biti rezervisani za taj spektakl na kom nas očekuje premijera gomile lokalnih ali i globalnih modela. Iako su svi izgledi da će većinu pažnje privući električna vozila, očekuju su prezentacije i nekih modela pogonjenih motorom s unutrašnjim sagorevanjem.

Procureo novi Volkswagen ID.6

Jedan od ključnih globalnih igrača na svakom, pa i ovom salonu će biti Volkswagen. Električni model ID.6 će zvanično debitovati na Salonu automobila u Šangaju i verovatno je da će na taj način Nemci poslati poruku o svojoj odlučnosti u elektrifikaciji game. SUV koji nudi tri reda za sedenje je prikazan u više navrata na tizerima koje besomočnu emituje marketinška služba kompanije. Ipak, već sada ga možete videti u celini na društvenoj mreži YouTube.

Toyota će takođe posvetiti deo svoje postavke električnim vozilima i prikazaće svoj prvi elektromobil u istoriji, a to bi trebalo da bude model X Prologue. Veruje se da je u pitnju krosover srednje veličine koji će vlasniku ponuditi ne više od 500 kilometara bezbrižne vožnje „s jednim rezervoarom električnog goriva“.

Tu će biti i Honda. Japanski proizvođač automobila je zvanično potvrdio da će izložiti dva vozila na Salonu automobila u Šangaju za koje očekuje da će privući ogroman publicitet. Jedan je potpuno novi dopunjivi hibrid, dok bi drugi automobil trebalo da bude baterijski četvorotočkaš namenjen isključivo kupcima s kineskim pasošem.

Marka MG takođe prosto vapi za svojim parčetom globalne pažnje. Prikazaće model Cyberster na ovom događaju. Radi se električnom sportskom automobilu koji, kao da je u sadašnje vreme doleteo iz (daleke) budućnosti. Iako smo slike ovog električnog četvorotočkaša mogli da osmotrimo dok je bio u konceptnoj formi, sada će biti prilika i za prvi živi sustret. Najbolji deo priče o ovom sportisti se tiče vesti da ga je proizvođač pripremio za masovnu proizvodnju.

AutoRepublika

(242)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments