1. Home
  2. Vesti
  3. Priručni alat iz vozila po ceni nove Dacije
Priručni alat iz vozila po ceni nove Dacije
2

Priručni alat iz vozila po ceni nove Dacije

582
2
Podelite sa prijateljima:

U torbici koja je izložena na naslovnoj fotografiji je spakovan set alata koji se, manje-više ni po čemu ne razlikuje od kompleta u drugim vozilima. Tu su rezervne sijalice, francuski ključevi, šrafcigeri, set za reparaciju probušene gume, kaiš… Čovek bi rekao da je sve to ništa posebno… S izuzetkom činjenice da dolazi iz prtljažnika Ferrarija F40.

Model je osmišljen povodom proslave četrdesetog rođendana marke. Superautomobil Ferrari F40 se na proizvodnim trakama zadržao od 1988. do 1992. godine i sklopljen je u seriji koja broji samo 1.315 primeraka. Krasi ga izuzetno mala masa zahvaljujući tome što je karoserija sačinjena od kompozitnih, lakih materijala.

Italijanski superautomobil je, bez sumnje ostavio značajan trag, kako u istoriji firme, tako i u celoj automoboliskoj industriji. Ne treba naglašavati da je postao deo vlažnih snova kolekcionara, a koliko je cenjen govori i činjenica da je cena jednog primerka danas viša i od milion evra. Iz tog razloga, vlasnici ovog Ferrarija čuvaju i brinu o svojim mezimcima, a ni ne ustručavaju se da potroše celo bogatstvo, kada se neki od rezervnih delova pojavi u prodaji.

Upravo je to ovde slučaj i s alatom za popravku koji je ponuđen na prodaju posredstvo aukcijskog sajta iz Velike Britanije. U pitanju je portal collectingcars.com . 

Kako bilo, set je kompletan 100% i isporučivan je uz svaki novi, tada prodati primerak Ferrarija F40. Kao što i rekosmo, ni po čemu nije poseban izuzev po tome što je „originalan“ i samim tim ekstremno redak. Na samom nadmetanju cena je dostigla cifru od skoro deset hiljada evra, što je suma kojom se već može, ili je barem do juče mogao, pazariti nov automobil. Tačna dostignuta cena iznosi 8.500 britanskih funti ili pak „naših“ 9.842 evra!

AutoRepublika

(582)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Dobar alat nikada nije skup.

Bungi

Ovaj je baš „malo“ poskup.?I ja volim kvalitetan alat ali novu Dačiu Sandero, volim više.Sav posao koji obavi ovaj alat obaviće i alat koji košta oko 50 Eura.