1. Home
  2. Vesti
  3. Brabus B 35 S je nadgradnja Mercedes-AMG-a A35 4Matic (VIDEO)
Brabus B 35 S je nadgradnja Mercedes-AMG-a A35 4Matic (VIDEO)
0

Brabus B 35 S je nadgradnja Mercedes-AMG-a A35 4Matic (VIDEO)

368
0
Podelite sa prijateljima:

Brabus B 35 S će se naći na frankfurtskom štandu. Reč je o nadgradnji Mercedes-AMG-a A 35 Matic. „Oštrenje“ performansi podrazumeva 365 ks i 460 Nm maksimalnog obrtnog momenta, što donosi sprint do stotke za 4,4 sekunde.

„Jedan od sportski najizraženijih modela u svojoj klasi“, B 35 S takođe krase i aerodinamička poboljšanja, brojni sjajno crni detalji i nekoliko komponenti od ugljeničnih vlakana, kao što su završeci izduvnih cevi. Čak je i enterijer prošao temeljan Brabus tretman, uključujući panele na pragovima i patosnice.

Svaki primerak dolazi s garancijom od 3 godine, odnosno 100.000 kilometara.

Tajna velike snage koju isporučuje 2,0-litarski turbomotor je PowerXtra tjuning modul, koji je pored konja povećao i maksimalni obrtni moment.

Sedmostepeni DCT menjač i pogon na sve točkove doprinose sjajnom vozačkom doživljaju. Sa Monoblock T naplacima i niskoprofilnim P Zero Pirelli pneumaticima, definitivno nije za jurcanje po lošim putevima.

Rekli bismo da B 35 S na sjajan način premošćava prostor između A 35 i A 45 i A 45 S.

Cena za sada nije poznata, niti je poznato da li neke komponente mogu da se kupe individualno. Ne treba očekivati „povoljnu“ cenu, jer A 35 4Matic nije jeftin. U Nemačkoj, Mercedes-AMG za njega traži početnih 47.529 evra pre opcionala i dodataka.

AutoRepublika

(368)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments