1. Home
  2. Vesti
  3. Električni Renault Megane na realističnom renderu
Električni Renault Megane na realističnom renderu
3

Električni Renault Megane na realističnom renderu

346
3
Podelite sa prijateljima:

Megane eVision biće predstavljen u toku godine i jedan je od stubova budućnosti Renaulta u Evropi. 

Ruska kolesa je u svom, već prepoznatljivom maniru, stvorila nove rendere za nadolazeći električni Megane. Dizajner je uneo određene izmene naspram konceptualnog modela koji smo imali prilike da vidimo u oktobru prethodne godine.

Dakle, za početak to su drugačija svetlosna grupacija, gde su farovi dobili konvencionalniji izgled, ali je zadržana široka LED traka koja zajedno sa novim logoom Renaulta dominira na anfasu. Koncept je imao i kamere umesto standardnih retrovizora, što je rešenje koje nije svuda legalno, te je dizajner rešio da ovom renderu ipak podari tradicionalna „ogledala“.

Pogled s boka i otpozadi ne odaje mnogo promena u odnosu na konceptualno rešenje. Vidimo da su ručke za otvaranje vrata ostale skrivene, što je rešenje koje daje izvesnu dozu elegancije čitavom automobilu.

Podsetimo, Renault je najavio da će u toku ove godine predstaviti električni Megane, koji nije i neće biti zamena za konvencionalni model, već zaseban automobil. Na osnovu koncepta jasno je da budući baterijski novitet nije standardni hečbek, već krosover.

Ovo će biti i prvi Renaultov model baziran na modularnoj CMF-EV platformi. Konceptualni automobil koristio je baterije od 60 kWh, ali je domet ostao misterija.

Prema poslednjim podacima, očekuje se da će francuska marka prikazati serijsko izdanje električnog Meganea krajem godine. Kao glavni rival za galski EV vidi se konkurent sa one strane Rajne – VW ID.3.

Renderi: kolesa.ru 

AutoRepublika 

(346)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Ala mu spljoštiše krov pozadi …

Renault Terminator

Hebo ih crossover…

Mile kontraš

Trka za profitom, a moraju da se vade zbog gubitka od prošle godine.