1. Home
  2. Vesti
  3. E ovo je ironija!
E ovo je ironija!
5

E ovo je ironija!

416
5
Podelite sa prijateljima:

Veliki narandžasti kamion s jasno ispisanim natpisom „Možeš ti to“ (You can do it) je pokušao da prođe ispod nadvožnjaka, ali ispostavilo se da ipak „nije mogao on to“… Ili, možda je bolje reći da vozač nije zapazio saobraćajni znak, a ako jeste, onda nije bio upoznat s visinom šlepera. Kako bilo, rezultanta je jasno vidljiva i s fotografija nastalih tokom prošle nedelje u britanskom Oksfordširu, javio je BBC.

Pažljivo gledajući fotografije, očigledno je da je na železničkom mostu postavljen znak na kom se jasno vidi koja visina vozila je dozvoljena za bezbedan prolazak drumom, ali je vozačeva želja da preuzme rizik bila očigledno jača. Po tome koji deo poluprikolice je provučen ispod nadvožnjaka, da se zaključiti da šofer nije čak ni osetio da je krov iste naišao na prepreku, već se zaustavio kada je to postalo više nego očito.

Slike imamo zahvaljujući preduzimljivosti očevidaca. BBC je preneo da je situaciju ovekovečio vozač koji se kretao iza šlepera. On je novinarima rekao da je vozač šlepera u više navrata pokušao da vrati vozilo nazad, ali da je uspeo da ishodije jedino proklozivanje pogonskih točkova. Na kraju su hitne službe morale da reaguju, pa je šleper izvučen uz pomoć posebnog tegljača.

Možete pretpostaviti kakav se saobraćajni kolaps stvorio očas posla, i pritom ne mislimo samo na drumski, već i na železnički saobraćaj koji je morao biti obustavljen kako bi se ustanovilo da most nije oštećen, a onda i da šine nisu pretrpele neke eventualne deformacije.

AutoRepublika

(416)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
BB

Piše visina 4.5m, pa koliko je visok kamion?

Balkanboj

Bacih pogled na EU direktive, max visina prikolice u EU je 4.2m.

Don

Mozda na otoku nije, jer kako bi zapeo onda? IMa doduše jedan most u Kelnu, redovito zapinju za njega pa ga ekipa prozvala most budala ili ovako nesto.

don

daj ti meni reci, bi li AR mogla napravit novu rubriku…posjeta inovatorima i predstavljanje inovacija ???
Recimo da odete za pocetak kod Ostoje Rajica…Video produkcija i tekst. Gledalo bi se, evo moron i ja 100% 🙂

moron

jbg, živ čovek nekada pogreši …