1. Home
  2. Vesti
  3. DS želi veći uspeh na britanskom tržištu
DS želi veći uspeh na britanskom tržištu
1

DS želi veći uspeh na britanskom tržištu

285
1
Podelite sa prijateljima:

Šefica francuskog premijum brenda DS – Beatris Fuše, naglasila je da očekuje i priželjkuje daleko bolju prodaju te marke u Velikoj Britaniji.

Fuše je izjavila da nije zadovoljna aktuelnim prodajnim rezultatima DS-a u ovoj zemlji ali je kazala da je uverena da će novi nedavno predstavljeni DS4 doneti velike promene za taj brend na Ostrvu.

“Imamo odlične proizvode i zadovoljni smo kako su oni pozicionirani. Ne mislim da je problem u automobilima, već u komunikaciji, nismo pronašli dobar način da ubedimo britanske kupce u premijum segmentu da se odreknu tradicionalnih marki i pređu na naše automobile”, rekla je šefica DS-a.

Ona je dodala da bi DS4 uz odgovarajući marketing mogao da napravi vrlo dobar prodajni rezultat u Velikoj Britaniji i tako pogura kompletan brend u ovoj zemlji.

Na pitanje o stvaranju “premijum lige” u Stellantisu, sa italijanskim markama (Alfa Romeo, Lancia), Beatris Fuše je pozdravila takav potez uprave. “Dobro je imati braću i sestre, zajedno smo snažniji”, zaključila je direktorka francuskog proizvođača.

Očekuje se da će u narednom periodu Stellantis predstaviti plan za ovu buduću premijum grupu, o sinergiji između DS-a i italijanskih proizvođača, kao i šta će u skorije vreme biti predstavljeno od novih modela za pomenutu grupaciju.

AutoRepublika 

(285)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Zoca

Peugeot tamo ima jaku bazu,jos od kupovine Talbot-a ,preuzimanja servisnih i prodajnih centara tako da ima veze…