1. Home
  2. Vesti
  3. Toyota C-HR atraktivnija i naprednija za 2020. godinu
Toyota C-HR atraktivnija i naprednija za 2020. godinu
1

Toyota C-HR atraktivnija i naprednija za 2020. godinu

697
1
Podelite sa prijateljima:

U igri su nove boje i više opcija.

Toyota C-HR za 2020. možda ne izgleda dramatično drugačije, ali ovaj kompaktni krosover dobija primetna unapređenja za narednu modelnu godinu. Maska hladnjaka u vidu pčelinjeg saća, prednja svetla i prednji odbojnik i spojler, potpuno su novi. Svetla za maglu sada počivaju bočnim ventilacionim otvorima, a u zavisnosti od nivoa opreme, dostupni su i novi naplaci. Kompletna C-HR porodica dobija standardna LED svetla.

Boje poput „Blizzard“ biserne, „Eclipse“ plave metalik, „Magnetic“ sive metalik, „Black Sand“ biserne i „Knockout“ srebrne metalik su i dalje dostupne, ali je Toyota dodala dve nove opcione nijanse: „Supersonic“ crvenu i „Hot Lava“ narandžastu. Obe su dostupne isključivo s crnim krovom.

Avanturistički nastrojeni kupci C-HR-a mogu da se odluče za novi srebrni krov, koji je standardan kod „Black Sand“ bisernog modela. Ljubitelji belog krova aktuelnog modela će biti razočarani, jer  je Toyota ukinula tu opciju za 2020.

Enterijer dobija standardno sivo „nebo“, za koje dizajneri kažu da doprinosi osećaju „prozračnosti“ kabine. Sedišta presvučena crnom kožom su opciona. Perjanica u vidu XLE modela (govorimo o američkom programu) dobija novu crnu sportsku tkaninu s plavim akcentima i šavovima.

Motorizacija ostaje ista.

AutoRepublika

(697)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

„Pored hibridnog modela sa 1.8 litarskim benzincem ukupne snage 122 ks, kupci će od sada moći da naruče i novu hibridnu verziju u čijem je srcu 2.0 litarski benzinski agregat, koji uz pomoć elektromotora isporučuje 184 konjske snage.“ ( izvor: B92 )