1. Home
  2. Video
  3. Novi tizer za Ioniq 5 (VIDEO)
Novi tizer za Ioniq 5 (VIDEO)
2

Novi tizer za Ioniq 5 (VIDEO)

149
2
Podelite sa prijateljima:

Hyundai nastavlja sa promotivnom kampanjom koja najavljuje dolazak novog električnog modela ove kompanije. 

Ioniq 5 je veoma bitan automobil za korejski brend, jer uvodi tu marku u jednu novu eru. Ujedno, ovo će biti i prvi član veliki Ioniq porodice koju će činiti isključivo električni modeli.

Nadolazeći EV iz Južno Koreje baziran je na na 45 EV Conceptu, i na osnovu priloženog videa može se zaključiti da Hyundai cilja na nesvakidašnji dizajn ovog automobila. Nominalno, radi se o hečbeku koji koketira sa SUV segmentom, mada se nama čini da bi naziv krosover ipak bio prikladniji za ovakvo vozilo.

Dalje, na snimku možemo videti neke od detalja iz eksterijera i kabine. Korejci su prikazali delimičan izgled enterijera, a ovde će dominirati veliki ekran koji će se nalaziti ispred vozača i prostirati se sve do centralne konzole.

Korejski brend već je potvrdio da neće biti bilo kakvog odlaganja premijere Ioniqa 5, koja je zakazana za januar naredne godine. Očekuje se da će prvi primerci stići na evropsko tržište sredinom iduće godine.

AutoRepublika 

(149)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
J4ZZ3R

Hyundai koji mi se BAS dopada??? It is the end of the world as we know it! 🙂

s mile

naravno da DA, Hyundai valjano grabi napred, skida kvalitetom i ponudom, one iza kojih je bio godinama