1. Home
  2. Vesti
  3. Hyundai najavljuje novi SUV, ovaj put u B segmentu
Hyundai najavljuje novi SUV, ovaj put u B segmentu
1

Hyundai najavljuje novi SUV, ovaj put u B segmentu

173
1
Podelite sa prijateljima:

Južnokorejski proizvožač potvrdio je da će naredne godine biti predstavljen novi SUV model za evropsko tržište. On će biti pozicioniran u B segmentu, i nosiće zvaničan naziv Bayon. 

Prema podacima koje je dostavio Hyundai, premija noviteta odigraće se tokom prve polovine naredne godine. Tako će se Bayon pridružiti evropskoj SUV gami korejske marke, koju inače čine: Kona, Tucson, Nexo i Santa Fe. Bayon bi u ovakvim uslovima trebalo da dobije ulogu uvodnog modela, bar kada je reč o SUV portfoliju.

„Hyundai je uspostavio snažno prisustvom u SUV segmentu u Evropi. Dodatkom novog modela u B segmentu kao uvodnog vozila, vidimo veliku šansu pokrijemo zahteve evropskih potrošača još bolje, kao i da uvećamo svoju ponudu u veoma traženoj klasi“, naveo je u svojoj izjavi potpredsednik Hyundaija – Andreas-Kristof Hofman.

Pomalo čudan naziv Bayon, potiče od gradića Bayonne na jugozapadu Francuske, u Pirinejima. Ovaj gradić ističe se kao idealno mesto za one kojie žele aktivan životni stil, a kao jedna od brojnih aktivnosti navode se jedrenje i pešačenje. Kako kažu u Hyundaiju, takav životni stil uklapa se idealno u karakter njihovog novog modela.

Što se tiče ostalih informacija, Hyundai je ovaj put ostao škrt. No, treba očekivati da korejska marka polako otkriva nove specifikacije u narednim mesecima, jer se veruje da će s debi Bayona odigrati u prvom kvartalu 2021. godine.

AutoRepublika 

(173)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
don

hocu jedan bajoooooooooon!