1. Home
  2. Vesti
  3. Restilizacija Mercedes-Benzu C klase donosi prestižniji izgled
Restilizacija Mercedes-Benzu C klase donosi prestižniji izgled
0

Restilizacija Mercedes-Benzu C klase donosi prestižniji izgled

5.13K
0
Podelite sa prijateljima:

Restilizovani Mercedes C klase je primećen, i naravno fotografisan i snimljen. Ovoga puta je reč o hibridnom modelu, što se može primetiti po plavim kočionim čeljustima na prednjim točkovima i poklopcu na zadnjem odbojniku. Dakle, C350e na delu!

Ovaj prototip koji je veoma blizak onome koji će se naći u prodajnim salonima, ima potpuno nove prednje farove, koji mu daruju prestižniju pojavu. Reč je Multibeam LED tehnologiji, viđenoj na E klasi. Sudeći po prethodnim špijunskim fotografijama, C klasa će biti u ponudi i sa „običnim“ LED farovima, pa čak i u osnovnoj halogenskoj varijanti, što će biti dostupno tek na nekoliko tržišta, na kojima cena igra veliku ulogu.

Mada se kabina ne može videti u dotičnom klipu, dovoljno je baciti oko na GLC F-Cell i shvatiti kako će varijacija na temu izgledati, sa digitalnim klasterom instrumentacije i širim displejem info-zabavnog sistema.

Za sada nije poznato da li će C350e proći i kroz mehaničke izmene. Aktuelni model ispod haube ima 2,0-litarski benzinac sa elektromotorom, s kojim u sinergiji isporučuje 280 konja i 600 Nm. Do stotke ubrzava za 5,9 sekundi, dok mu je maksimalna brzina ograničena na 210 km/h (130 km/h u elektro režimu).

 

(5132)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments