1. Home
  2. Video
  3. Ovako je Volvo nekada reklamirao svoje automobile (VIDEO)
Ovako je Volvo nekada reklamirao svoje automobile (VIDEO)
2

Ovako je Volvo nekada reklamirao svoje automobile (VIDEO)

15.71K
2
Podelite sa prijateljima:

Švedski brend se godinama u svojim TV reklamama oslanjao na visok stupanj bezbednosti i izdržljivosti modela koje su proizvodili. 

U 15-minutnoj kompilaciji reklama namenjenim televizijskim kanalima Volvo je prikazao niz oglasa za svoje modele iz šezdesetih, sedamdsetih i osamdesetih godina prošlog veka. U priloženom snimku vidi se reklama za čuveni Volvo 340, potom model 940 koji proleće kroz zid i ostaje bez vidljive štete uz opasku „mašina kojoj možete da verujete“.

Interesantan je i način na koji je švedska marka promovisala šezdesetih godina model Amazon. „Vozite ga kao da ga mrzite, jeftinije je od psihijatra“, bio je slogan kojim se tada poslužio Volvo.

Pogledajte kompilaciju starih reklama Volvoa:

AutoRepublika 

(15714)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

genijalan je ovaj miks spotova

Laki

Svaka cast respekt!!!