1. Home
  2. MotoRepublika
  3. Motociklista za „milinku“ izbegao sudar s vozom u Mombaju (VIDEO)
Motociklista za „milinku“ izbegao sudar s vozom u Mombaju (VIDEO)

Motociklista za „milinku“ izbegao sudar s vozom u Mombaju (VIDEO)

333
1
Podelite sa prijateljima:

Ovog puta nam viralni snimak dolazi iz Indije, odnosno iz Mombaja gde su nadzorne kamere snimile jednog srećnika kako izbegava da mu konkretan dan preraste u sudnji, nakon što nije obratio pažnju na dolazeću kompoziciju voza Rajdhani Express u pokušaju da motociklom pređe preko pruge. Dvotočkaš je raznet u paramparčad, ali je zato vozač u poslednjoj sekundi izbegao smrt.

Cela situacija je nastala kao posledica ignorisanja spuštene rampe. Čovek je bio nameran da pređe prugu iako je bilo jasno da se prolazak kompozicije očekuje svake sekunde. Međutim, ubrzo se pokajao. Kompozicija se približavala prelazu preko pruge velikom brzinom, što je prisililo motociklistu da u nedostatku dovoljno vremena da spase vozilo, odskoči u stranu spasavajući tako živu glavu.

Pošto je dvotočkaš bio isuviše blizu šina, voz ga je pokupio i pretvorio u paramparčad za svega par sekundi. Ostaci od smrskanog motocikla su se razasulu svuda okolo po prolaznicima koji su koji trenutak ranije pokušavali da upozore nespretnog vozača na dolazak voza.

Na kraju, izgubljeni motocikl neće biti jedini uzrok bola za nesavesnog vozača. Na snimku se vidi kako čovek odlazi hramajući i držeći se za leđa, što navodi na zaključak da ga je pogodio neki od ostataka uništenog dvotočkaša. Jasno, da je neka od olupina poletela do visine iznad ramena i tako pogodila vozača ili nekog od očevidaca, priča bi poprimila dodatne fatalne razmere.

Nažalost, prizori ovog tipa iz Indije nisu retki, i mnogi biciklisti i motociklisti igraju ruski rulet pokušavajući da pređu preko pruge, uprkos spuštenoj rampi.

Pogledajte video klipove.

AutoRepublika

(333)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
s mile

ma nije mu ništa, kad pajser prelazi pružni prelaz a ne gleda levo desno, a s druge strane, vreme za stanje i silazak , taman da pređe prugu u stilu James Bond 007 😉