1. Home
  2. Vesti
  3. Lancia – osveženi Ypsilon debituje do kraja godine
Lancia – osveženi Ypsilon debituje do kraja godine
0

Lancia – osveženi Ypsilon debituje do kraja godine

231
0
Podelite sa prijateljima:

Veoma duga karijera modela Ypsilon će se očito nastaviti, a koliko će još dugo trajati, izgleda da niko ne zna. 

Očekuje se da Lancijin model isprati promene koje su se desile i sa Fiatovom Pandom, odnosno da neće biti nekakvih ozbiljnih mehaničkih izmena, te da će se ažuriranje najviše odnositi na obogaćivanje opreme kao i na unapređivanje određenih elemenata u kabini.

Italijanski mediji ističu da se očekuje da Lancia predstavi restilizovani Ypsilon do kraja godine. Na osnovu dosadašnjih špijunskih gotografija da se zaključiti da će izmene u dizajnu vozila biti fokusirane na prednji kraj automobila, odnosno verovatno ćemo videti drugačiji odbojnik i rešetku.

Najviše promena se očekuje u enterijeru, a glavna novina trebalo bi da bude novi ekran osetljv na dodir dijagonale od 7 inča kojim će se kontrolisati informativno-zabavni sistem. Veruje se da će Lancia ponuditi i niz novih boja kako za eksterijer, tako i za enterijer vozila.

Podsetimo, FCA do sada nije govorila o planovima za novu generaciju ovog modela. Uostalom, Ypsilon se prodaje isključivo na italijanskom tržištu. Uprkos godinama Ypsilon se i dalje dobro drži na domaćem tržištu i održava Lanciju u životu.

Spajanje FCA i PSA doneće novine kada je u pitanju slavni brend Lancia. Ova marka trebalo bi da se vrati na više tržišta, kao i da dobije novi model i to SUV iz B segmenta koji će biti baziran na CMP platformi PSA grupacije. Onda je sasvim moguće i da će Ypsilon dobiti novu generaciju, ali ostaje pitanje hoće li ostati veran italijanskoj tehnologiji ili će i on primiti transplante od Francuza.

AutoRepublika 

(231)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments