1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Legendarna Lancia Delta Integrale na aukciji (GALERIJA)
Legendarna Lancia Delta Integrale na aukciji (GALERIJA)

Legendarna Lancia Delta Integrale na aukciji (GALERIJA)

484
3
Podelite sa prijateljima:

Malo je ovakvih legendarnih automobila, tako da je posedovati jedan od ovih modela postala prava čast! 

Konkretan primerak Delte Integrale nalazi se u SAD, gde je uvežena iz Japana početkom ove godine. Ovaj automobil već se našao na aukciji, ali tada nije došlo do prodaje, jer prodavac nije bio zadovoljan dobijenom cenom.

Ako bolje sagledamo ponuđeno vozilo, videćemo da se radi o fenomenalno očuvanom četvorotočkašu. Vlasnik ističe da sve funkcioniše kako treba, osim klima uređaja koji je izgubio mogućnost hlađenja.

Naravno, pod haubom je čuveni dvolitarski turbo agregat sa četiri redno postavljena cilindra koji razvija 182 ks i 304 Nm. Vlasnik automobila navodi da je na vozilu nedavno obavljen mali servis, kao i da je od 1989. godine kada je ovaj hot heč napustio fabriku pa do danas prešao tek nešto više od 78.000 km.

Prethodna ponuda koja nije bila prihvaćena na aukciji iznosila je 23.000 američkih dolara.

AutoRepublika 

(484)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Yankee

Prosle godine kad sam bio na Masterpiece u Milwaukee je bila ova Delta. Tu je bio i Dennis Gage iz popularne TV emisije „My Classic Car“ da uradi reportazu, ali ni on nije znao mnogo detalja. Kako je vlasnik rekao, u celoj Americi ima samo nekoliko Integrale posto nije bila legalna za uvoz sve dok ne napuni 25 godina.
comment image

Бранило

Не разумем Американце — ово је легално comment image
а Ланча није ??? ово чудо американско има 1050 КС ???? Савршен ауто за почетнике и клинце од 16 лета :)))

Izmenjeno 3 godine pre od strane Бранило
Yankee

Amerika i Evropa imaju drugacije zakone po pitanju izduvnih gasova i bezbednosti. Nijedan auto koji nije preradjen na americke standarde nije legalan u Americi dok ne napuni 25 godina jer tad postaje klasik i zakon vise ne vazi.