1. Home
  2. Vesti
  3. Peugeot Sport predstavio novi logo
Peugeot Sport predstavio novi logo
1

Peugeot Sport predstavio novi logo

304
1
Podelite sa prijateljima:

Francuska marka se priprema za novo doba, stoga je i počela da menja vizuelni identitet. 

Dok iščekujemo i zvanične potvrde o izgledu novog logotipa za samog „lava“, dobili smo odgovor kako će u budućnosti izgledati logo Peugeot Sporta.

Dugo je Peugeot bio pasivan kada je reč o svetu sportskih automobilskih šampionata, no sada su rešeni da se vrate na velika vrata. S tim u skladu je i dolazak novog logoa, koji bi trebalo da predstavlja „novi početak“ za Peugeot Sport i ulazak u narednu eru.

Umesto nekadašnjeg logoa sa bojama francuske zastave, ovaj novi koristi samo dve boje crnu i žutu, pomalo minimalistički. U budućnosti Peugeot će se svakako osloniti na elektrifikaciju kada je reč o sportskim i performantnim modelima.

Ovakva, nova Peugeot Sport značka debitovaće na 508 PSE, prvom automobilu koji će stići iz novog PSE odeljenja, zaduženog za vozila visokih performansi.

AutoRepublika 

(304)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Mogli su i da se ne potrude oko dizajna, isto bi bilo.