1. Home
  2. Vesti
  3. Preterivanje – Ričard Hamond uništio još jedan superautomobil
Preterivanje – Ričard Hamond uništio još jedan superautomobil
0

Preterivanje – Ričard Hamond uništio još jedan superautomobil

1.10K
0
Podelite sa prijateljima:

Član voditeljske ekipe Grand Toura se očigledno malo više zaneo.

Jasno je da Grand Tour i ekipa koja stoji iza emisije mora smisliti načine da oduševi sve zahtevniju publiku iznova i iznova, što nije nimalo lak zadatak. Ipak, umesto kvalitetnog humora, stižu bahanalije i bespotrebno uništavanje automobila.

Osim što su potpuno uništili nekoliko modela tokom snimanja najava za drugu sezonu i biranja novog test vozača, sada je stradao i još jedan superautomobil, drugi po redu ove sezone. Naime, Ričard Hamond je tokom testa McLarena 720S primetio da mu ponestaje goriva na stazi. Umesto da se odveze do najbliže benzinske stanice, rešio je da rezervoar napuni na stazi. Pronašao je kanticu sa benzinom, tj. makar je mislio da je u pitanju benzin. Ipak, u kantici je bila voda, a Hamond je grešku uočio tek kada je motor automobila potpuno prestao da funkcioniše. Početna cena McLarena 720S u Velikoj Britaniji kreće od 220.000 funti.

Ovo je drugi superautomobil koji je Hamond uništio u drugoj sezoni Grand Toura. U prvoj epizodi je doživeo veliku nesreću sa Rimac Concept One pri čemu je tokom brdske trke u Švajcarskoj izleteo sa staze, razlupao pomenuti automobil i imao veliku sreću da prođe sa manjim povredama.

Mada je trojac Hamond, Mej i Klarkson nesreću sa McLarenom okrenuo na šalu, ni producentima, a čini se ni publici nije se dopalo uništavanje superautomobila.

(1104)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments