1. Home
  2. Vesti
  3. Ovako će izgledati enterijer nove Dacije Sandero
Ovako će izgledati enterijer nove Dacije Sandero
20

Ovako će izgledati enterijer nove Dacije Sandero

9.06K
20
Podelite sa prijateljima:

Samo nekoliko dana nakon prikazivanja prvih zvaničnih fotografija nove iteracije Sandera, stiže i špijunska fotka do sada misterioznog enterijera. 

Evolucija u izgledu koja je stigla kada je bilo govora o dizajnu spoljašnjosti novog Sandera nas je veoma prijatno iznenadila, ali priča o unutrašnjosti je već potpuno drugačija stvar.

Očigledno da Renault nije želeo da Sandero na bilo koji način eventualno ugrozi prodaju Clija, te je kabina kod niskobudžetnog modela u skladu sa tim epitetom.

Kabina kod novog Sandera jeste monotona, ali je opet unapređenje naspram aktuelnog modela. Umesto rudimentarnog izgleda, sada je tu nešto izbrušeniji izgled.

Najveća promena je sigurno ekran osetljiv na dodir pomalo nespretno postavljen na vrh centralne konzole, bez ikakve želje za lepšom integracijom u enterijer. Otvori za klimatizaciju nisu više okrugli, sada imaju drugačiji izgled nešto elegenatniji nego ranije.

Ostaje da se vidi kakvi će biti materijali upotrebljeni u kabini. Iz Dacije su najavljivali kvalitetniju završnu obradu, a u to ćemo se uveriti 29. septembra kada se odigra i zvanični debi nove generacija Sandera, ali i modela Logan.

AutoRepublika 

(9056)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

20 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
xtrimi

Ovo je i očekivanio
Nove instrument tabla u DUSTERU je preuzeta iz Renault Trafic i Mastera, sada vidim i otvori za klimatizaciju i pozicija ekrana isto.
Realno mislim da ko kog radi ove enterijere daju mu da napravi i onda ode na komisiju „Kako unakaziti enterijer „

Bungi

U pravi su.U Dačiji zaista postoji „komisija“ za rezanje troškova.Kada se nešto napravi, onda se analizira može li to biti još jeftinije za proizvodnju.Da nije tako ne bi jedan Logan u osnovnoj opremi koštao 15 000 KM.

moron

Mora čovek sve to uživo da vidi, ali, i da opipa. I sadašnji Duster u top paketu unutra „na oko“ deluje dosta dobro i solidno, ali, „dodir“ zna da promeni doživljaj.

don

sad na nesto i lici. Zar nije moglo tako odmah na pocetku?

Balkanboj

I onda te neko pita: – zašto si kupio polovan autotomobil nemačke svete trojke??

don

a dobio ga za 14000, nisam lud da odbijem 😀

Balkanboj

AE

Bungi

I zašto si na Audiju A6, promijenio sve moguće dijelove u vrijednosti 4000 Eura, zašto se stalno nešto kvari, zašto pokušavaš da ga nekome uvališ i hvališ se svima na sva usta kako je auto ekstra.???

Balkanboj

Nemam ja A6 iako je odličan automobil. Ako već daš 4k eura za popravku polovnog onda si se negde ozbiljno zajebao. Ja volim da vozim i uživam u vožnji a takvo nešto Dačija ne pobudjuje u meni. Ne patim od toga da mora da bude neki brend iako lično najviše uživam u vožnji BMW-a. Bilo je perioda kada sam bio slabiji sa prilivom novca a automobil mi je trebao svaki dan da idem do posla jer ne postoji gradski prevoz i tada sam vozio razne Lade koje su odradile taj posao najbolje moguće u datom trenutku. Kako su rasli prihodi… Pročitaj više »

Miki

Da si vozilo Audi,ne bi tako govorio.

Bungi

Druže, sličnost između novog Audi-ja i ovih polovnih, „dobro očuvanih“ što se prodaju kod nas je samo da pripadaju istom proizvođaču. Sve ostalo je, vjeruj, drastična razlika.

Laki

Koliko para toliko muzike!

DOLF

Fino izgleda kako spolja tako i unutra. Ali kod nas je najviše upitna cena, u zavisnosti od opreme kada Dacia prelazi preko 10000e (a olako prelazi) imaš za barem klasu bolji auto Tipo po toj ceni.

Slavko

Kako rece drug moron, treba sve opipati, sesti u auto da se kompletira utisak. Sto se Dacie tice, ovo jeste korak napred, ali stvarno taj ekran su mogli lepse ukopiti. Sam ekran je ok, ali koliko vidim onaj deo iza, taj luk, bar sa slika ne izgleda kao olicenje elegancije. Inace, ta nova moda da ekran ide u sva vozila, popularizacija te multimedije, virtuelnih kokpita, kod vecine nije najsrecnije resena. Recimo, daleko lepse je to moglo biti reseno na : novoj Corolla-i, I30 i srodni modeli, prethodna generacija A6, C klasa iz 2007-2008, NOVA S klasa od pre neki dan… Pročitaj više »

Don

Ne vidim nikakav problem oko ekrana, ta pogledaj prošlu a,b klasu, još sa onim debelim okvirom oko ekrana, uzas živi. Hjundai ima isto takvo rješenje. Problem Dacije je i užasan dizajn softvera, to tako jadno i Čemerno izgleda, sporo reaguje pa tu samo šibica i benzin pomažu.
Inače, jedino pravo rjesenje ekrana je ponudila, a ko drugi do li alfa u djuliji i stelviju, sve ostalo je šaka jada.

Izmenjeno 3 godine pre od strane Don
Biljana

Trebalo bi prekinuti sa naglasavanjem „niskobudzetni“; ovde je za mnoge 300€ mesecno misaona imenica, a Rumuni imaju ekonomiju koja je najmanje 2 puta jaca od nase. Mi, osim motanja kablova, nista vise nismo u stanju da napravimo, tako da je taj izraz vise dokaz nase frustracije nego opis stanja automobila marke Dacia. Oni proizvode 500.000 vozila godisnje, pa puta 15 godina pa racunajte…

Zoca

Bravo za komentar,u jednoj Engleskoj(V.Britaniji) prosle godine Rumuni su za prva tri meseca prodali skoro 11 000 vozila!

Dacia driver

400.000 km napravio sa Loganom, benzin-plin, nije taxi. Samo kažem….

Petar

Jedan taksista u Prokuplju ima Logana sa 700.000 na satu. Što se tiče mehanike, sve je isto kao i na Renou samo malo tvrđe i u tom segmentu su Dacije jako dobri auti. Međutim kvalitet materijala enterijera i užitka u vožnji je na skali od 0 do 10 ispod nule. To je jedina stvar koja ljude odbija od Dacije, a da nema navedene specifikacije, bila bi Reno.

Axa

Resili da promene volan od clia 2 iz 1998 😀