1. Home
  2. Video
  3. Od mlaznog motora do kamp kuće put je kratak (VIDEO)
Od mlaznog motora do kamp kuće put je kratak (VIDEO)
3

Od mlaznog motora do kamp kuće put je kratak (VIDEO)

297
3
Podelite sa prijateljima:

Englez, Stiv Džouns iz Lankašira, napravio je mobilnu kamp kućicu koju je stvorio od odbačenog mlaznog motora. 

Naravno, u pitanju je težak zadatak, no Džouns koji je svojevremeno radio kao vazduhoplovni tehničar u RV Velike Britanije je očito čovek koji ima dovoljno znanja za ovakav jedan poduhvat.

Džouns navodi da mu je za ovu konverziju bilo potrebno negde oko tri meseca i hiljadu radnih sati. Ipak, pogledi koje privlači ova kamp kućica od četiri metra svakako su vredni truda.

Pogledajte više u snimku ispod:

(297)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Don

Golf 8 je izuzetno kvalitetno vozilo po krajnje povoljnoj cijeni , kralj klase i kupnja br 1. Možda i meni vw uplati sta god na račun.

Djordje Pesic

Svaka cast na inventivnosti i ulozenom trudu.

Bungi

Na prednjem kraju ja bih stavio kupu od pleksiglasa radi bolje aerodinamike.Nema ni jedan bočni prozor pa djeluje malo tamno u unutrašnjosti.Svako čast za orginalno rješenje, ovo je bez sumnje kamp kućica sa najmanjim otporom vazduha.