1. Home
  2. Video
  3. BMW provocira Mercedes: Kupci ne zadovoljavajte se običnim (video)
BMW provocira Mercedes: Kupci ne zadovoljavajte se običnim (video)
0

BMW provocira Mercedes: Kupci ne zadovoljavajte se običnim (video)

587
0
Podelite sa prijateljima:

BMW je uputio malu provokaciju kolegama iz Mercedesa. 

Na snimku koji je bavarska marka objavila na svom Fejsbuk nalogu vide se tri Mercedesova SUV-a, nakon čega se pojavljuje zlatni BMW X2. Osoba iz X2 u reperskom maniru baca mikrofon na pod kao vid poniženja modela sa trokrakom zvezdom.

Tekuća godina je doba za SUV modele, odnosno kako je BMW stručno naziva ovo je „X godina“, zbog X oznake koju nose SUV modeli bavarskog proizvođača.

Poznavajući marketinške prilike u automobilskoj industriji koja se svakim danom sve više okreće društvenim mrežama, ne sumnjamo da će Mercedes uskoro odgovoriti na provokaciju iz BMW-a.

Ne bi nas čak začudilo da je ovo dogovoreni i zajednički finansirani „marketinški rat“, od strane obe nemačke luksuzne marke.

Bilo kako bilo, lepo se zabavljamo.

Rukavica je bačena!

Don’t settle for the ordinary, when you really want the bling.Be the one who dares. The first-ever BMW X2.

Gepostet von BMW am Dienstag, 22. Mai 2018

 

(587)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments