1. Home
  2. Vesti
  3. Restilizovani Fiat Panda stiže najverovatnije u septembru
Restilizovani Fiat Panda stiže najverovatnije u septembru
1

Restilizovani Fiat Panda stiže najverovatnije u septembru

235
1
Podelite sa prijateljima:

Osveženi Fiatov adut u A segmentu trebalo bi da debituje na jesen. 

Posle nekoliko godina stagnacija kada je reč o novitetima, Fiat se ozbiljno bacio na posao i rešio da obnovi praktično čitavu gamu. Tako ćemo u narednih nekoliko meseci videti nekoliko ažuriranih modela, s tim da je za Fiat verovatno najbitnija premijera restilizovane Pande.

Prema dostupnim informacijama, Panda će se podmladiti kroz čitav niz što estetskih, što tehnoloških promena. Zapravo, prvu izmenu smo već videli – to je implementacija novog sistema blagog hibrida. Panda Hybrid sa 1,0-litarskim FireFly agregatom koji ukupno isporučuje 70 ks. Ova varijante predstavljena je početkom godine, a od prošlog meseca je u Italiji dostupna i u Easy trimu opreme, te je početna cena za tako opremljen model 9.900 evra.

Više promena se očekuje u eksterijeru, jer je „zatezanje bora“ postalo neminovno. Fiat bi trebalo da ponudi niz novih boja, potom drugačije naplatke, a na prednjem delu vozila naći će se i novi logo kompanije.

U kabini se očekuje da upotrebljeni materijali budu nešto boljeg kvaliteta, te da se povrh centralne konzole nađe novi, značajno veći displej za upravljanje informativno-zabavnim sistemom. Osim toga, biće ubačen i novi interfejs za info-zabavni sistem.

Veruje se da će Fiat ponuditi dve specijalne verzije ažurirane Pande. Jedna će biti označena kao Panda Sport, i osim vizuelnih razlika neće biti mehanički drugačija od standardnog modela, dok je druga varijanta predviđena za obeležavanje jubileja, odnosno 40 godina postojanja modela Panda. O ovom izdanju još uvek nema nikakvih zvaničnih informacija, ali nema sumnje da će više podataka biti dostupno kako se bude približio datum premijere osvežene Pande.

AutoRepublika 

(235)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Za 6MT na ovako malom gradskom vozilu im skidam kapu. Mnogi drugi brendovi bi se po tom pitanju zastideli i sa većim vozilima ( ako imaju obraza ).