1. Home
  2. Vesti
  3. BMW predstavio novi logo koji simbolizuje otvorenost i transparentnost marke
BMW predstavio novi logo koji simbolizuje otvorenost i transparentnost marke
0

BMW predstavio novi logo koji simbolizuje otvorenost i transparentnost marke

399
0
Podelite sa prijateljima:

BMW grupa je upravo predstavila dizajnersko rešenje svog novog amblema koji je predviđen za upotrebu, kako u onlajn, tako i u svakoj drugoj vrsti komunikacije. Iako aktuelno rešenje ostaje u upotrebi, novi logo predviđen za komunikaciju, smišljen je kako bi se izrazio novi „revidirani korporativni identitet“.

BMW tvrdi da novi, upareni i dvodimenzionali logo naglašava otvorenost i čistotu. Jasno, crni prsten u sredini je zamenjen providnim, dok su inicijali kompanije sada ispisani nekim „vitkijim“ fontom. Zanimljivo, u prilikama u kojima bedž bude korišćen za označavanje automobila, poprimiće drugačiji izgled u zavisnosti od boje karoserije vozila koje označava.

Nova transparentna verzija amblema predstavlja svojevrsnu pozivnicu kupcima da uđu u interakciju sa BMW-om. Proizvođač tvrdi da promena reflektuje tranziciju kompanije iz čistog automobilskog sveta, to jest iz sveta proizvođača automobila u tržišnog aktera iz oblasti tehnologije i konektivnosti.

Bavarci dalje naglašavaju da je dosadašnji izgled amblema osmišljen tako da zadovolji nekadašnje stilske kriterijume, dok je dolazeći logo usmeren ka aktuelnoj, digitalnoj eri. Od osnivanja kompanije, tačnije od 1917. godine, BMW je redizajnirao logo svega pet puta, prenosi američki Car and Driver.

Kako se vama čini novi logo marke BMW?

AutoRepublika

(399)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments