1. Home
  2. Vesti
  3. Nova nesreća na snimanju Top Geara, ovaj put slupan Lamborghini Diablo
Nova nesreća na snimanju Top Geara, ovaj put slupan Lamborghini Diablo
3

Nova nesreća na snimanju Top Geara, ovaj put slupan Lamborghini Diablo

12.61K
3
Podelite sa prijateljima:

Pedi Mekginis, jedan od voditelja „novog“ Top Geara, slupao je juče – 16. juna Lamborghini Diablo tokom snimanja priloga za novu sezonu nekada popularne TV emisije. 

U ovoj uvodnoj rečenici stoji mnogo toga tragičnog. Osim što je Top Gear samo senka nekadašnje uspešne emisije, od odlaska trija Klarkson, Hamond i Mej, BBC nije uspeo da pronađe odgovarajuće zamene.

Deo nove ekipe koja bi trebalo da vrati staru slavu Top Gearu je navedeni Pedi Mekginis. On je u utorak, 16. juna vozio „automobil svojih snova“ – Lamborghini Diablo. No, taj dan je na lokaciji snimanja padala nešto jača kiša, Mekginis očigledno nije prilagodio svoju vožnju uslovima na putu, a ni činjenici da vozi automobil star 30 godina bez naprednih sistema za asistenciju vozaču.

Sve je to rezultiralo novom nesrećom. Pedi Mekginis je potvrdio da je u redu i bez ozbiljnijih povreda, dok je BBC izjavio da je došlo do nesreće, ali da niko od ekipe nije teže povređen.

Što se tiče udarenog automobila, nema preciznijih informacija. Jasno je da se na osnovu priložene fotografije može reći da je nastala poprilična šteta, naravno, još veća kada se zna da je u pitanju pravi automobilski raritet. No, da bi saznali šta se zaista dogodilo očito ćemo morati da sačekamo epizodu Top Geara u kojoj će sigurno biti emitovan ovaj udes.

AutoRepublika 

(12609)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
D_C

Zapravo, mnogi se nece u potpunosti sloziti sa konstatacijom ‘Osim što je Top Gear samo senka nekadašnje uspešne emisije, od odlaska trija Klarkson, Hamond i Mej, BBC nije uspeo da pronađe odgovarajuće zamene’.

Istina je da je trebalo nekoliko godina se nadje prava zamena, ali je generalan stav da je kombinacija Chris Harris, Andrew Flintoff i Paddy McGuinness donela potrebnu svezinu delom i zbog godina, a pri cemu zadrzavajuci provereni koncept tri ortaka gde svaki od njih ima svoje specificnosti.

Miki

Po meni, ni taj cuveni trio nije ono sto je bio. Poslednji serijali su im bleda senka onoga sto su radili. Poceli su da preglumljavaju, da se ne trude. Nekada nisi mogao da izvalis da je skripting u pitanju, delovali su spontano.

D_C

Da, slazem se. Poslednjih godina originalnog tria se videlo da je osvezavanje neophodno. Ovaj mladji tri je doneo jedan vid nove energije i neku novu ‘hemiju’ izmedju presentera.