1. Home
  2. Vesti
  3. Toyota Hilux zategla bore! (GALERIJA)
Toyota Hilux zategla bore! (GALERIJA)
0

Toyota Hilux zategla bore! (GALERIJA)

321
0
Podelite sa prijateljima:

Japanski pikap prošao je kroz blagu restilizaciju. Pored estetskih izmena najveći novitet je dolazak novog agregata. 

Osveženi Hilux prošao je niz dizajnerskih promena, pre svega na prednjem delu vozila. Lako se daju primetiti nova rešetka, kao i drugačiji odbojnik, koji su sada upečatljiviji nego ranije. Toyotini dizajneri navode da su želeli da pikap ima impozantniji izgled.

Viši paketi opreme donose svetlosne grupe izvedene u LED tehnologiji, dok je jedna od opcija i mogućnost biranja nove metalik bronzane boje.

U kabini nije bilo velikih promena osim implementacije novog informativno-zabavnog sistema koji se kontroliše putem ekrana osetljivog na dodir dijagonale od 8 inča. Novitet u ponudi kod restilizovanog Hiluxa jeste opcionalni audio sistem kompanije JBL od 800 w.

Najveća novina je naravno dolazak novog dizel agregata radne zapremine 2,8 litara. Ova pogonska jedinica bila je do sada dostupna van Evrope, ali će sa restilizacijom i kupci na Starom kontinentu moći da biraju navedeni motor. Novi agregat raspolaže sa 204 konjske snage i u stanju je da pogura veliki Hilux do 100 km/h za ravno 10 sekundi.

Toyota ističe i da su njeni inženjeri dodatno poradili na ogibljenju i upravljivosti pikapa, te da su sada uvećane i terenske sposobnosti ovog vozila.

Japanska marka nije saopštila cene osveženog Hiluxa, ali verujemo da će i to uskoro biti dostupno javnosti.

AutoRepublika

(321)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments