1. Home
  2. Video
  3. Dnevna doza uživanja – detaljno čišćenje Saaba 900 Turbo (VIDEO)
Dnevna doza uživanja – detaljno čišćenje Saaba 900 Turbo (VIDEO)
2

Dnevna doza uživanja – detaljno čišćenje Saaba 900 Turbo (VIDEO)

428
2
Podelite sa prijateljima:

Ukoliko izdvojite dvadesetak minuta za ovaj snimak, sigurno se nećete pokajati. 

Malo je ovakvih legendarnih vozila kao što je to Saab 900 Turbo. Nažalost, ovaj proizvođač nije više na sceni, Saab je propao i nestao sa tržišta. Ipak, potražnja za ikonom 900 Turbo nije opala, šta više ovaj model dobija sve veću pažnju od strane kolekcionara i uopšteno cele zajednice u vezi sa automobilizmom.

Tako da je posebno zadovoljstvo gledati kako neko sređuje i održava jedan takav četvorotočkaš. U snimku ispod je prikaz detaljnog pranja i doterivanja Saaba 900 Turbo.

(428)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Bungi

Poslednji pravi Saab.

Nik900

Vozio sam 900ku par godina nije bio turbo , ali je lepo isao mnogo dobar auto .licno sam 3kom rašrafio do poslednjeg srafa i kad sam video kako je dobra karoserija pa morali su da propadnu ha ha,ha….inace moj bivsi saab 900 se i dalje vozi u bgd, a prodat 2016