1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Modifikovani BMW M5 protiv McLarena 720S – brutalna trka (VIDEO)
Modifikovani BMW M5 protiv McLarena 720S – brutalna trka (VIDEO)

Modifikovani BMW M5 protiv McLarena 720S – brutalna trka (VIDEO)

730
0
Podelite sa prijateljima:

Ovo je bitka dve potpuno različite „zveri“.

Kao što je poznato, McLaren 720S je jedan od automobilskih hegemona kada su u pitanju trke na četvrt milje. Ovaj automobil je sposoban da dotiču distancu pokrije za manje od 10 sekundi, što je prilično impresivno. S druge strane, BMW M5 je među najboljima u sopstvenoj ligi s vremenom od oko 10,9 sekundi.

Naravno, potonja brojka važi kada je reč o fabričkom primerku, bez modifikacija, a 4,4-litarski twin-turbo V8 je sposoban da čini čuda kada se odrade dorade na softveru i hardveru.

Video dolazi s ruskog YouTube kanala DSC OFF, a na crtu su stala upravo dva navedena modela, s tim što je BMW M5 tjuniran. Nažalost, nemamo dodatnih informacija šta je sve rađeno na automobilu, ali ono što znamo je da raspolaže s oko 840 ks.

Njegov rival iz Vokinga poseduje 4,0-litarski twin-turbo V8 sa 720 ks, uparen sa sedmostepenim automatskim menjačem, koji snagu šalje na zadnje točkove. Sa 1.982 kilograma naspram 1.437, BMW je značajno teži.

Dakle, sa svim brojkama na talonu, ko će pobediti?

AutoRepublika

(730)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments