1. Home
  2. Vesti
  3. Ferrari ove godine predstavlja dva nova modela
Ferrari ove godine predstavlja dva nova modela
0

Ferrari ove godine predstavlja dva nova modela

589
0
Podelite sa prijateljima:

Ferrari će do kraja 2020. godine predstaviti dva automobila, uprkos pandemiji virusa korona. 

Italijanski proizvođač superautomobila rešen je da nastavi sa svojim planom plasiranja novih modela. U 2019. godini videli smo čak pet noviteta iz najčuvenije „štale“ na svetu.

Tako da će ova godina u tom smislu biti daleko mirnija, jer ćemo videti svega dva nova automobila Ferrarija. Ovakva odluka je potpuno logična, jer je potrebno konsolidovati prodaju nakon prošlogodišnjih pet premijera, a zaustavljanje proizvodnje u Maranelu tome nimalo ne doprinosi.

Ferrari bi trebalo da u narednim danima počne sa proizvodnjom automobila, ali je pitanje kakav će tempo rada biti zbog postojećih ograničenja u vidu socijalnog distanciranja usled pandemije koronavirusa.

Šta će tačno Ferrari predstaviti ove godine ostaje misterija. Jedan od rukovodilaca italijanske marke, Enriko Galijera, potvrdio je samo da će plan za dve premijere ostati na snazi, ali nije želeo da govori o tome šta će biti prikazano.

Galijera je tvrdi da je Ferrari „zainteresovan za sve segmente“. „Mi možemo ponuditi automobil u bilo kojoj klasi. Ali je neophodno da to bude sportski model, jer se bavimo isključivo takvim vozilima“, rekao je Galijera.

Kada je reč o dugoočekivanom Scuderijinom SUV modelu koji nosi naziv Purosangue, Galijera je kazao da neće biti promena i da ostaje da ćemo taj automobil videti 2022. godine.

AutoRepublika 

(589)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments