1. Home
  2. Vesti
  3. Alfa Romeo Giulia GTAm kreće po rekord na Nirburgringu
Alfa Romeo Giulia GTAm kreće po rekord na Nirburgringu
2

Alfa Romeo Giulia GTAm kreće po rekord na Nirburgringu

1.10K
2
Podelite sa prijateljima:

Kako javljaju stručni mediji iz Italije, Alfa je rešena da ponovo drži rekord Ringa. 

Prema insajderskim informacijama kojima raspolažu automobilski novinari, Alfa bi trebalo da pokuša da obori rekord tokom maja. Naravno, sve će zavisiti od toga kakva će situacija biti sa virusom korona, stoga ne čudi da još uvek nema nikakvih zvaničnih potvrda.

Pripadnici sedme sile navode da će Alfa Romeo Giulia GTAm odvozati brzi krug u vremenu od 7 minuta i 10 sekundi, do najviše 7 minuta i 15 sekundi.

Podsetimo, Giulia QV je već bila rekorder Nirburgringa, a kako je nova varijanta još lakša i snažnija, nema sumnje da je kadra da se popne na tron.

Giulia GTAm je prilagođena upotrebi na trkačkoj stazi, te se od standardne GTA verzije razlikuje po drugačijem zadnjem krilu i prednjem spojleru. Osim toga, lakša je za 50 kg od GTA izdanja, i uz masu od svega 1.520 kg i 540 ks ispod haube, može napraviti pravo čudo na Ringu.

Ako se situacija sa epidemijom koronavirusa poboljša, verujemo da će Alfa Romeo Giulia GTAm u maju do trona na Zelenom paklu.

AutoRepublika 

(1100)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Don

Slika je fantastična

s mile

bacač plamena u auspuhu …