1. Home
  2. Sport
  3. F1
  4. Eklstoun: „Fetel treba da se penzioniše ili da ode iz Ferrarija“
Eklstoun: „Fetel treba da se penzioniše ili da ode iz Ferrarija“
0

Eklstoun: „Fetel treba da se penzioniše ili da ode iz Ferrarija“

201
0
Podelite sa prijateljima:

Bivši šef Formule 1, Berni Eklstoun, savetovao je nemačkog asa, Sebastijana Fetela da ili završi F1 karijeru ili da pronađe novi tim.

Eklstoun smatra da su Fetelove loše performanse posledica konstalacija odnosa u Ferrariju.

Četvorostrukog šampiona je prošle sezone nadmašio novajlija, Šarl Leklerk, čiji je menadžer niko drugi do sin predsednika FIA-e, Žana Toda.

Osamdeset devetogodišnji Eklstoun kaže da Fetel ne doživljava šefa tima, Matiju Binota, kao podršku koja mu je preko potrebna u poziciji u kojoj se nalazi trenutno.

Trideset dvogodišnji četvorostruki šampion bi po Eklstounu trebalo da potraži alternativu, a za to bi bio idealan McLaren, koji će se 2021. prebaciti na Mercedesove motore.

Eklstoun kaže da je Formuli 1 „potreban Sebastijan koji pobeđuje“. Prošle godine je potonuo, ali nije bilo razloga da poput Luisa Hamiltona, ne krene u pohod ka izjednačenju broja titula s Mihaelom Šumaherom, koji ih je uknjižio ukupno sedam.

Kao što znamo, prvih devet trka u Formuli 1 je otkazano, kao rezultat pandemije koronavirusa, a Eklstoun je ponovio svoj stav da kompletna sezona treba da bude ukinuta.

AutoRepublika

(201)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments